ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 7 noiembrie 2009

AGENTUL ELECTORAL BACHUS!!! SEFUL DE CAMPANIE AL LUI ZEUS!!!

Carciuma!!! O, daaaaa, carciumioara!!!



Parlamentul meu si al fiecarui cetatean de bine. Locul in care votezi inainte de a ajunge la nevasta care ti va baga facalatul pe gat! Acasa te poate astepta doar absolutismul, tirania si daca ai noroc, poate dai si de un despot luminat. Sau iluminat, dupa caz. Cum a avut fiecare norocul si a ales in saptamana oarba.


Ceata se lasa peste mese. Este fum, de l tai cu cutitul, vinul fiert, servit in cani de pamant si un rockusor, te relaxeaza si te imbie la meditatie. Parlamentul functioneaza si Lorena McKennitt gangureste ceva de suflet, undeva in afara acestui sistem unicameral. Da, unicameral. La noi in carciuma functioneaza si se bazeaza pe calitatea inivizilor si nu pe numarul gloatei.


Grupurile de reprezentanti, de ambele sexe, zumzaie continuu. Chipurile sunt vesele sau descompuse. Bachus isi vede linistit de treaba. Bacantele sunt la lucru, dezmortesc limba si ametesc neuronul.


Sedinta de aseara a fost una calma. La o masuta se piratau niste filme. Ia tu asta capodopera, da mi tu cealalta productie. Un ins bolborosea langa tehnicienii de imagine si debita aforisme. O spunea un pilot. Un fost aviator!! Ce, n ati vazut suedeze cantand colinde? Si parlamentarul isi continua retorica si discuta cu ceilalti, cu inorogii si mogulii, cu orcii, elfii, monologand si ascultand aplauzele din mintea sa, vis a vis de retorica fara de cusur.


La un alt pupitru, din care iesea fum mai ceva ca la o sedinta de terapie, facuta de un vraci indian, un artist coplesit de desertaciunea vietii si goliciunea sticlei de bere, racnea destul de tare: ce urat ii sta goalaa!!!! Si isi rotea privirile de jur imprejur in speranta unui alt parlamentar generos care sa i alimenteze geniul. Pe peretii carciumioarei troneaza autoportretul stimabilului, la pachet cu multe alte productii. Cine are un banut de cheltuit, sa vina n Keops, in Craiova. Are ce alege. Baiatul este talentat, insa sistemul l a strivit. Urata treaba.


La o alta masa zanganesc niste zaruri. Doi parlamentari isi verifica agilitatea la jocul navetistilor. Cei drept, cam navetisti sunt si acesti Parlamentari. Sau traseisti mai degraba.


Lipsesc doar cetatenii turmentati care sa strige: eu cu cine votez, neicusorule? Probabil ca dupa miezul noptii va aparea in scena si acest ultim personagiu, cu rol decisiv pentru stimabilii intelectuali ratati.


Ei da, o seara minunata, in micul nostru Parlament.


Hai paaaaaaa! ca se apropie sedinta de diseara!!!


De la PODI reprezentare nationala!!!

Niciun comentariu: