ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 29 decembrie 2009

DIN BUTOIUL CU GANDURI!! SAU MAI BINE ZIS, DIOGENISME AUTOHTONE!!

   Uneori cand deschizi o carte sau auzi un citat energia pozitiva cu care te incarci este atat de puternica incat intreaga zi arata ca un zambet… si iti doresti sa daruiesti acest zambet si altor oameni… prieteni… colegi…

   Zic sa facem o sursa de citate si ziceri mustind de intelepciune chiar aici printre filosofi... ramoliti ce si pierd timpul pe bloguri:))


   Coincidenta este modalitatea prin care Dumnezeu intelege sa ramana anonim. (Albert Einstein). Aseara, un personagiu, pe nume Jolidon, ce mi declara ca pupatul sub vasc va fi principala preocupare in noaptea dintre ani, spunea ca ar fi frumos sa facem un colt al visarii. Un loc in care sa ne destainuim. A mai facut cineva lucrul acesta:))......


Supraomul Nietzsche a spus "Dumnezeu a murit!" Supraomul Nietzsche a murit umblând cu oala de noapte pe cap. Dumnezeu trăieşte şi azi, cel puţin în sufletul meu. 



   Ce ar fi Filosofia fără spam? Ce ar fi spamul fără Filosofie? Si uite asa mai avansam putin si aflam ca........
pentru fiecare om există un drum către fericire: acela pe care e chemat să meargă. Pluteşte înainte! Şi dacă pământul pe care îl cauţi nu există încă, fii sigur că Dumnezeu îl va inventa înadins spre a-ţi răsplăti îndrăzneala.



   Cred eu ca trebuie sa ne plasam undeva in una din sferele unde mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii.


Hai paaaaaaaaaaa!!!! Ca i dificila logoreea dimineata!!!


De la PODI levitatie!!!

Niciun comentariu: