ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 9 decembrie 2009

DIN STRA FUNDUL STRABUNICII!!!



Timisoara, 1751. imparateasa Maria Tereza a Austriei a ordonat sa fie adunate prostituatele din imperiu si sa fie duse in Banat pentru “a-l popula”. De frica bolilor venerice apar aici primele norme de igiena sexuala si vizite periodice la medic, obligatorii. Cu toate acestea, izbucnesc epidemii de sifilis in Caras-Severin, Arad si Timisoara.

:)) Asta asa, ca sa se mai relaxeze cei din zona, ca tot zic mereu ca sunt FRUNCEA!!! Mai uitam si noi de suparari, mai facem o gluma, un banc. Doar uameni estem si nu ne pica greu o strabunica profesionista!!:))


In anul 1927, Romania avea 12.431 dame de consumatie

La  1921, legea contributiilor directe spune ca femeile usoare trebuie sa plateasca 10% din venit. intr-un document din 1927 se arata ca in Romania practicau prostitutia 12.431 femei: 9.610 romance, 8 italience, 17 frantuzoaice, 18 grecoaice, 61 de rusoaice, 25 de turcoaice, 1.404 unguroaice, 170 de poloneze, 171 de cehoaice si 947 de alte nationalitati.




Ce vremuri, domne!!! Se muncea pe branci!! Productie mergea struna si calitatea occidentala ii patrunsese si pe bastinasi!! Cum sa nu te crucesti cand in 2009 se doreste reducerea numarului de prestatoare doar la 300!!! 


Macar la pensionari, someri si adolescenti sa le dea statul abonament!!!:)) Don Semaca!!! Ca matale ne ai ciuruit pe toti!!! Ne-am prins de strategia viitorului!!! Cu nadragii n vine.Care cum nimereste!!!

HAI PAAAAAAA!!! CA V-AM ISTORISIT POVESTEA!!!

DE LA PODI COTAIALA!!!

Niciun comentariu: