ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 30 iunie 2009

URMARILE MARILOR DESCOPERIRI GEOGRAFICE!! STUDIU DE CAZ! MARELE CANION!!
SAU NINJA IN ACTIUNE!! PTIUUU, SATANAAA!


Dupa marile descoperiri geografice a fost si urmarile marilor descoperiri geografice.
Aici în urmarile decoperiri geografice a fost iara ca conducator român Ivan al IV-lea si Magelan. Ivan al IV-lea îi era lui în minte si ca amintire insula Filipile pentru ca acolo a murit Magelan si la aruncat tot în insula Filipile. Astia doi calatori ca Magelan si Ivan al IV-lea îsi mai aduc aminte si de Gioconda care si ea a fost sa descopere multe insule si ca insula cea mai însemnata este insula Filipile unde a murit calatorul român Magelan.

Acesti trei calatori români ca Gioconda, Magelan si Ivan al IV-lea ramân în inima poporului nostru.

A mai fost si un alt calator român ca Filip al II-lea si el a descoperit insule multe si cea mai însemnata insula a fost insula Filipile, în care a fost Magelan. Un alt calator român a fost Filip al III-lea care a descoperit si el multe insule si cea mai însemnata insula a fost insula Filipile. Al cincilea calator a fost Filip al IV-lea care …(lucrare neterminata din cauza expirarii timpului)

Niciun comentariu: