ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

joi, 6 august 2009

CU BURTA N VANT!!



BURTI SI BURTOSI, CARE MAI DE CARE MAI FRUMOSHI!!! HIDOSI!!

Barbatul cu burta tip patratele: NARCISISTUL:

Fetelor daca aveti un asemenea barbat, ne pare rau dar omul asta e mai interesat de cum ii sta freza si deseori se admira in oglinda soptindu-si cat de frumos e. Onanist convins si probabil detinator al unui penis minuscul, tine atat de mult la abdomenul sau ca a dat nume fiecarui patratel de pe el. Ca sot e dezastru total. Apropo fetelor ati vazut pana acum vreun sot cu patratele care sa fi stat in casnicie cel putin 2 ani? Macar ati vazut vreun sot cu patratele? I rest my case…
Ca punct forte putem mentiona ca e un foarte bun infanterist. Tinand atat de mult la propria fiinta va face absolut orice pentru a supravietui astfel incat lumea sa nu piarda o comoara asa pretioasa ca el.

Barbatul cu burta joviala: FAMILISTUL:

Fetelor, daca doriti sa va intemeiati o familie atunci acesta este barbatul potrivit. Este sotul perfect pentru voi si tatal ideal pentru copii tai (ai vostrii doar in cazul in care nu i-ai facut cu nascisistul). Burta sa poate fi folosita ca dispozitiv de sustinere a bebelusului. Va va fi intotdeauna loial (pentru ca alte femei probabil nu il vor) si el va fi multumit daca il vei lasa o zi pe saptamana sa bea bere cu prietenii. Dupa cum vedeti probabil si din fizionomia burtii sale este inofensiv ca un ursulet de plus si se bate ca o fetita de clasa a II-a. Lasati-l sa intre in scandaluri si batai doar daca are o asigurare de viata babana..

Barbatul cu burta inexpresiva: TOLOMACUL

Acest barbat pentru voi fetelor, este un foarte bun amic dar un amant dezastruos. Nu vorbeste mult ceea ce inseamna ca va sti sa va asculte, are prostul obicei de a fi neindemanatic si deseori intra in stalp cand zareste un decolteu savuros. Aveti sanse mari sa il gasiti intr-un post de functionar deoarece creativitatea lui tinde spre zero. Totusi daca aveti o problema e mai mult decat bucuros sa va ajute, in mintea lui crezand ca astfel va putea sa va admire sanii. Nu mai fiti crude si data viitoare cand un tolomac va va ajuta oferiti-i clipele de neuitat pe care le doreste si dati-va sutienul jos. Probabil va fi cel mai important moment al vietii sale.

Barbatul cu burta tip gelatina: ARTISTUL

Acest barbat exceleaza in artele plastice. Ajunge la un nivel artistic atat de dezvoltat incat reuseste sa isi modeleze burta sub orice forma doreste. Fetelor, ca sot si ca amant, artistul nu exceleaza dar nici varza nu e. Il puteti modela usor in ceea ce doriti voi sa fie pentru ca pe el nu il intereseaza. Daca doriti sa devina un amant redutabil imbracati-va ca Mona Lisa. Cu siguranta va aprecia acest lucru si va va “picta” ca o opera de arta. Este depresiv si de multe ori are tendinte suicidale asa ca trebuie sa il tineti sub observatie. Atunci cand nu lucreaza este un zombie, nu vorbeste prea mult, bea de sparge si mananca putin.

Barbatul cu burta paroasa: NERVOSUL

Fetelor cautati un paros doar daca aveti placeri sado-masochiste. Este nervos si tot timpul are chef de bataie. La bautura devine extrem de violent. La nunti este sufletul petrecerii (doar orice nunta trebuie sa aiba o bataie pe cinste ca sa isi aduca aminte lumea). In pat este adeptul stilului cowboy calarindu-va constant cu cravasa in mana. Daca va place violent atunci nu mai stati pe ganduri si cautati-l. O sa va ofere senzatii de neuitat si vanatai dese. Daca aveti un astfel de barbat sa aveti grija sa nu va uitati ochelarii de soare acasa. Nu prea exista multe accesorii sa va ajute sa va asortati ochii umflati

Barbatul cu burta cu personalitate: HOTARATUL

Daca aveti nevoie de un barbat care sa ia decizii imediate, sa fie necrutator si in acelasi timp sa va protejeze atunci acesta este hotaratul. Nu e el un prea bun pedagog, dar ca tata merge. De obicei copii d-abia asteapta sa scape de el, hotaratul avand obiceiul sa ii pedepseasca destul de des. O data ce a luat o decizie ea va trebui respectata in intregime, altfel e de rau. Este un tartor domestic dar datorita determinarii sale fantastice va rezolva destul de repede orice problema aparuta cu vecinii, statul etc. In pat va dori sa executati doar pozitiile care ii plac lui, neinteresandu-l daca si voua va priesc. De obicei nu satisface femeile dar mai sunt si cazuri fericite.

Barbatul cu burta tip extraterestru: CIUDATUL

Fetelor ati vazut pana acum barbati care parca nu-s de pe lumea asta. Habar n-au de femei, de prieteni, de umanitate in general, tot ce fac e sa stea in fata calculatorului, parca transmitand mesaje catre o lume indepartata pe care numai ei o stiu. Parca ar fi extraterestrii. Daca sunteti intr-un cuplu cu un astfel de barbat si va place inseamna ca ciudatul detine cunostinte pe care alti barbati nu le poseda. Cunostinte extraterestre… Probabil in continua sa cercetare sa va desluseasca misterele, v-a introdus niste masinarii (in anumite gauri) ce v-au atins punctele sensibile si v-au dus intr-un punct al placerii cu greu explicabil in limbaj uman. Altfel nu imi explic cum naiba de stati cu el. Asadar fetelor daca vreti o experienta venita de pe alta planeta incercati un ciudat.

Niciun comentariu: