ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 8 august 2009

IN CANTITATI EXCESIVE, NETUL UCIDE FARMECUL VIETII!! MEDITATI DRAGILOR! ALEGETI NATURA CA MOD DE A PETRECE CATEVA CLIPE LIBERE!!!



NOCTURNE!!

ADICA CE ZIC BABELE DESPRE VISE!!

Ac, ace - visul iti arata ca esti inconjurat de dusmani si trebuie sa fi prevazator. Acest termen poate inseamna si ca esti ingrijorat..preocupat de ceva.

Acadea - cineva te vorbeste de bine, te lauda

Animale - visul aceasta poate inseamna boala pentru tine sau pentru cineva apropiat tie

Apa - daca e tulbure atunci inseamna boala, suferinta . Daca este fierbinte poate insemna certuri sau suparari in vita cotidiana. Daca este limpede si curata este semn bun si vei avea parte de fericire si buna dispozitie.

Argint - argintul prevesteste numai bine, mai ales pe plac financiar

Arma, arme - daca visezi o arma nu trebuie sa te ingrijorezi , in cel mai rau caz vei primi o veste

Armata - aici sunt doua posibilitati: daca viseaza o femeie asa ceva atunci e semn bun de durabilitate, daca insa viseaza un barbat atunci poate insemana ca asupra vine un necaz, o neliniste.

Aur - aurul din pacate nu prevesteste nimic bun. Traditia spune ca vei deveni bogat, dar asta nu te va ajuta cu nimic pentru ca vei avea o viata grea si plana de necazuri si nefericire.

Avion - daca visezi in avion e semn bun, numai sa visezi avion prabusindu-se pentru ca atunci inseamna necaz

Accident cu masina - prevesteste necazuri, neliniste, o perioada mai neara in viata ta pe toate planurile
Baba - visul prevesteste vreme rea, furtuna si frig. De asemenea mai poate insemna belsug

Baie - daca visezi ca faci baie e semn de sanatate si echilibru in viata ta

Banane - prevesteste bucurie, fericire

Bani - daca te visezi bogat inseamna ca urmeaza o perioada buna din punct de vedere economic in viata ta. Daca visezi ca gasesti bani, atunci e semn ca vei pierde banii pe care ii ai. Daca numeri bani de asemenea e semn ca nu vei duce lipsa banilor.

Barba - daca barba pe care o visezi e lunga inseamna ca ai influenta mare asupra altor persoane si e semn de noroc. Daca barba este rara sau scurta e semn rau..te poate astepta un ghinion ,un necaz o perioada mai rea

Bataie - daca visezi bataie cu pumnii e semn bun (noroc si sanatate ) . Daca te visezi intr-o lupta cu cineva atunci inseamna ca esti invidiatde cei din jur.

Batran - e semn ca vei trai mult

Bautura - daca te visezi in timp ce bei inseamna ca cineva apropiat te dusmaneste

Biserica - daca te visezi rugandu-te intr-o biserica e semn bun, inseamna ca vei scapa de niste necazuri. Daca te visezi construind o biserica e semn ca te vei casatori. Daca vei visa pur si simplu o biserica mare si frumoasa atunci e semn bun (liniste sufleteasca si pace)

Bogat, bogatie - daca te visezi bogat atunci e semn de boala. Daca visezi bogatii pe car le au altii atunci e semn de saracie

Bolnav - daca te visezi bolnav e bine sa te feresti a face lucruri necugetate e bine sa te feresti de cineva care vrea sa te ispiteasca

Branza - e semn ca o persoana vrea sa te insele

Bube - daca in visul au ai bube atunci e semn bun, vei primi o suma de bani

Bucuros, bucurie - daca te visezi bucuros din pacate vei avea parte de necazuri

Buze - buzele in vis reprezinta un semn de primejdie



Niciun comentariu: