ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 14 martie 2009

Descentralizarea( CE O FI SI AIA?:)) în sistemul preuniversitar de învăţământ prevede ca numirea în funcţie a directorilor şcolilor şi a inspectorilor generali să fie făcută de primari, respectiv de ministrul Educaţiei.


IA REFORMA, NEAMULE!! LA BUCATA SAU KILA!!

Din randul categoriei de functionari publici de conducere vor fi scosi directorii executivi si directorii executivi adjuncti ai serviciilor publice deconcentrate ale ministerelor si ale celorlalte organe de specialitate ale administratiei publice centrale din unitatile administrativ teritoriale si se vor politiza aceste functii.

Nenea Marcu( care trage n cur cu arcu), senator al coalitiei:)) susţine că măsura este binevenită, pentru a nu se mai face "simulaţii de concursuri". „De fiecare dată când se schimbă partidele de la putere trebuie să se găsească o soluţie pentru înlocuirea directorilor, să se schimbe denumirile instituţiilor sau alte variante. Funcţia de acum va fi politizată şi toată lumea va şti, ai pierdut alegerile, trebuie să te dai la o parte"



SI AM INCALECAT PE O SA SI V AM SPUS O PARTE DIN POVESTE!! ETE NA!! CONTEAZA PAREREA TA?

Niciun comentariu: