ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 18 noiembrie 2009

CU BATA ELECTORALA PE ULTIMA SUTA DE METRI!!!

Cand votul nostru va fi luat, in turul doi, despre acel moment este vorba, cred ca statul ne va face un cadou de Mos. Nu si va mai achita datoriile, salariale si obligatiile. Am vaga banuiala ca si ultimii banuti din rezerve au fost directionati spre salarii, pensii si alte obligatii pentru a nu si pune poporul in cap inainte de alegeri si a i mai amagi pe oameni cu unele promisiuni.


Cand spun STAT ma refer la cateva persoane si clientela lor. Cei care guverneaza sunt statul in momentul de fata si ei fac cartile. Le masluiesc sa iasa bine jocul. Miza i mare.

Daca pierd, cei care decid acum, se pot scufunda mai ceva decat taranistii!!! Daca vor castiga, ii vor extermina sistematic pe toti cei care au incercat cumva sa aiba o parere, intr un stat asa zis democratic, cum este Romanica. Socoteala este simpla. Cine castiga ia tot potul si l jupoaie pe partenerul de joc. Spre deliciul cetatenilor, desigur.

Ca circ fara sange nu are savoare.

Hai paaaaaaa!!! Ca s-a ajuns la bata electorala, deja!!!

De la PODI prezicere!!!

Niciun comentariu: