ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

vineri, 6 noiembrie 2009

FERESTE CAPUL CA SE TRAGE APA!!! ASA ESTE VORBA, NU?!!

Bumerang asupra societatii romanesti!!


Zeus nu renunta la lupta. Va propune un nou prim ministru care va fi respins de Parlament pentru ca asa si a calculat pasii El Comandante. Nimic nou. Bruma de noiembrie, politichia sa.

La Agigea, Tigareta Reload a intrat la apa. Nu cred ca datorita vigilentei vamesilor ci mai degraba a concurentei din bransa aceasta care a trimis un pont pentru a lua primplanul in afaceri. Asa i cand lucrezi contracronometru. Euroii trebuiesc facuti repede ca trece criza.

Masturbare la birou si sex in lift par pete de culoare roz. Ce sa faca cetatenii? Sa stea ca tampitii si sa munceasca pentru nimic? Macar asa mai elimina din tensiune si castiga si ceva adrenalina in plus.

Consultarile politice de forma, de la Curtea lui Zeus, cu partidele nationale, adica partidul unic portocaliu, sunt in toi. Penibilitatea atinge cote maxime si bate la cur ridicolul.

Pana si nou nascutii plang in limba nationala, imitand urletul crizei si semnalizand schimbarea macazului in balciul autohton, ca s-a udat pampersul!

Ca fotbal nu se joaca in spatiul carpato – danubiano – pontic se stie!!! Mai degraba o miuta cu basica porcului.

Asa ca va zic tuturor care calcati pe bec: ,,Sunteti barbatii altor femei si iubirea altei iubiri,,. Aveti grija cu cine votati!

Hai paaaaaaaaaaa!!! Ca se intoarce bumerangul si mi ia glanda!

De la PODI planare!

Niciun comentariu: