ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

joi, 5 noiembrie 2009

IUBITOR SI MILOSTIV!!! DONATOR, CERSETOR SI PRODUCTIVITATE!!!

Gara de Nord.


Un talcioc, iarmaroc. O staula!! Spuneti – i cum doriti, numai loc civilizat, nu. O combinatie de brand – uri celebre cu carciumioare ieftine. Pentru toate buzunarele. Nu m ar deranja acest lucru. Insa, seara, dupa ora 21, ies la iveala, ca si gandacii de bucatarie, toate scursorile societatii. Bisnitari, suti, curve, aurolacii, cersetorii, poponarii, nebunii, hotii. Observati ca sunt destule categorii de intelectuali stradali care prezenti doar si cate unul din fiecare grupa, deja sufoca acest centru de tranzit si una din portile de intrare in tara. Si normal, generator de imagine.



Imaginea acestei gari arata falimentul unui intreg sistem. Epuizat fizic si moral si exploatat pana la deces.

Sa nu ne mai plangem ca avem o imagine deformata in ochii strainilor. Singuri o generam. Totul incepe cu acel sentiment de mila si banut dat cersetorului. Incurajezi practica, nu o elimini. Institutiile statului trebuie sa rezolve aceste probleme sociale, nu tu, biet trecator induiosat sau indurerat.

Nu ma mai iau de cainii vagabonzi ca stiu ca sunteti mari iubitori de animale si o sa sariti de cur in sus. O coaja de paine data patrupedului si inima ta este impacata. Am mai facut un gest nobil. Ce calitati morale am eu!!! De ce nu-l ei acasa, iubitorule de animal si adopta l!!!?

Da , stiu. Vei zice ca nu este problema ta. Este a autoritatilor. Dar atunci ce rahat cauti cu coaja de paine dupa caine, animalule? Daca simtiti elan protector, mergeti in gara din Craiova, recent renovata si luati l pe Grivei acasa. Este o gasca intreaga la pachet cu gloata de calatori!

Hai paaaaaaaaaaa!!! Ca nu ma agit degeba!!!

De la PODI iubire, daruire, milostire!!!





Un comentariu:

ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ spunea...

Aspectele astea arata in ce stadiu ne aflam ca civilizatie...Statul ar trebui sa ia masuri sa elimine cersitul,vagabonzeala, insa nu face nimic...Parlamentarii nostri decat dorm ca deh acasa nu au putut de "grija" zilei de maine ca nu au cum sa plece la cumparaturi in Paris ...In loc sa faca centre speciale pentru cei fara casa si sa aranjeze locuri de munca,si centre pentru animalutele abandonate pe strada,ei se preocupa de o cu totul alta problema ,ce nu are legatura cu noi muritorii de rand...