ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 10 noiembrie 2009

MAGISTRALA DESERTACIUNILOR SI MINCIUNILOR ELECTORALE!


 

Gri. Este culoarea zilei. Un terci de vreme in care se amesteca rafale de vant cu stropi de ploaie. Cum naiba sa pornesti la job sarind intr – un picior si sa mai fii si eficient cu asa inceput de zi ? De – ar fi asta totul. Numai ca peste tot este noroi, sunt gropi desfundate si apa curge suvoaie sau balteste.

Nici un anotimp fara lucrari stradale, nici o lucrare terminata la timp, nici un drum realizat la standarde europene. Bani publici irositi, bani publici deturnati, bani publici ce au dat nastere la milionari de sezon.

Tara primarilor bordura si a primarilor fantana arteziana se afala in campanie electorala. Bani imprumutati de la FMI si bagati in stegulete, afise si panouri publicitare.

Sefii institutiilor deconcentrate plecati sa mituiasca alegatorii, sa cumpere voturile si sa dea pomana electotala. Evident, plecati cu logistica institutiilor publice pe teren. Institutii fara stapan in aceste momente, sau cu stapanii cantand ode si inaltand imnuri pentru slavirea si pomenirea lui Zeus.

Cativa cetateni scosi la inaintare si terfeliti public, tot primarei de felul lor, ce vor fi sacrificati dupa alegeri sau chiar inainte de acestea. Pacat de calitatea lor dovedita in activitatea de edili locali.

Zeus sau Prostanacul, secondati de Nuti Spaima Putii sau Nuti Incognito, Almanahe, o sa le arata coltul de rusine dupa ce nu vor mai corespunde momentului si scopului.

Cine deconteaza aceasta situatie dramatica ? Noi, dragii mei. Ne scufundam pe zi ce trece si luminita de la capatul tunelului se intrezareste din ce in ce mai indepartat, se micsoreaza si va disparea curand.

Aceasta i realitatea !!!!

Hai paaaaaa !!! Ca merg sa mi sorb cafeaua !!

De la PODI asfaltare !!!

PE RETINA!


Niciun comentariu: