ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 14 noiembrie 2009

GAURA DIN FUNDUL SACULUI SI GAURA DIN FUNDUL GUVERNULUI? FUNDUL NOSTRU?

Ma gandesc cu groaza la luna decembrie, la perioada sarbatorilor de iarna si la cheltuielile ce le implica.

Mirositoare treaba. Anul acesta se cam taie de pe lista iesirile la un munte de Craciun sau Revelionul. Da, acel Revelion petrecut departe de casa, cu prietenii sau cu partenerul/partenera de viata, intr un loc magnific.

Se va opta pentru petreceri restranse cu prietenii, aproape de casa, putin costisitoare si fara prea mare deranj. Sau mese in familie, la un vin bun, depanarea de amintiri si dasuri cu mama soacra. Este buna si criza asta la ceva. Mai strange randurile, mai apropie oamenii unii de altii si le aminteste ca trebuie sa aiba inima si mintea deschise atat pentru familie, cat si pentru prieteni. Este singurul nostru sprijin pentru a depasi momentele penibile financiare care ne incoltesc zi de zi.

Cu siguranta, Mosul va avea sacul rupt. Bugetarilor le va aduce zile de concediu fara plata, iara celorlalti, recunostiinta patronilor in functie de calitatea umana, respectul fata de munca depusa si realizarile pe timp de criza. Unde sefii pretuiesc spiritual Craciunului, angajatii lor se vor bucura de generozitate. Unde sunt sefi chitrosi, uraciosi la suflet, carora nu le au iesit calculele financiare, aceste sarbatori vor fi un prilej de a si mai arata inca o data marele caracter si de a se bucura ca nu trebuie sa mai achite salarii cat angajatii vor fi in concediu.

Ce ma dezgusta este faptul ca, jigodiile care ne au adus in situatia aceasta de dezastru economic, ne fura din frumusetea lunii decembrie cu alegerile lor. Ca in loc de colinde, ne vor debita mari strategii de a scapa de criza.

Pentru o functie in care s-au perindat cativa ratati, incepand din 89, ce mai conteaza daca mai apare altul, sau ii vom face icoana tot lui Zeus? Chestiunea este, stimabililor, clara ca lumina zilei. Noi tot rupti in fund vom ramane, ca sacul de anul acesta al lui Mos Craciun!!!

Hai paaaaaa!!! Ca ati trimis scrisori degeaba Mosului!!!

De la PODI colindare!!!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Fundul nostru??? Au avut grija guvernantii de el de 20 de ani incoace. Macar sa fi pus si ei putina vaselina ca doare rau! Probabil de aici si durerea in fund pe care o manifesta si populatia fata de problemele tarii.