ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

duminică, 15 noiembrie 2009

PUSCA SI CU TUBERMANUL. CUREAUA LATA SI VASUL CARE SE SCUFUNDA.

Grotesc!!! Si totusi, magnific!!!

Intalnirea de la Clj, intre Zeus si Crin. Mi a dat o mare satisfactie si mi- a confirmat inca o data materialul din care este lucrat Zeus. Neslefuit, incordat, semne pe care le trada corpul stimabilului, cu acelasi hahait, omul de la timona a fost nesigur, bajbait, nelinistit. I – a lipsit spontaneitatea replicilor, discursul cursiv. Parea mai degraba un baietel pus pe bataie pentru ca i s a furat jucaria. Magnifica prestatie a avut celalalt doritor de coroana si sceptru. Nu l laud, pentru ca nu doresc sa i fac campanie. Se descurca bine si singur, asta i evident.

Grotescul din aceasta intalnire l-a reprezentat decorul. Da, acel décor blond, pitic, paracios si plangacios, cu fluturi, blagi sau plagi, videni si berceni. Toata fruncea partidului, ca la un semn, s a adunat la plenara si aplauda cand El Ninio se scremea sa scoata ceva intelligent. Jalnica imagine!!!

Numai urmarind o pe Blonda de Plescoi cum isi etaleaza un rictus de zambet, o intelepciune care purcede din pantecul ratiunii dumisale sau mai degraba din intestinal gros, care stim noi cu ce i plin, este suficient sa ti dai seama ca acesti maimutoi din décor sunt siluiti si violati in constiinta ori de cate ori Zeus are chef de un sexut. Niste papusi gonflabile, asta sunt!!!

Aplaudacii sunt disperati. Daca le moare neuronal de la Cotroceni, se alege praful de partidul lor si o sa aiba soarta fratilor taranisti, cu care s-au cumetrit de curand.

Cam aceasta i povestea. Pusca si cureaua lata a maimutoilor portocalii s-au transformat aseara in tubermanul si nadragii n vine!!!

Hai paaaaaaaa!!! Ca marinarul a pierdut timona!!!

De la PODI scufundare!!!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cat esti de prost si frustrat, frateeee.
Te doare?

Unknown spunea...

Nenea Anonimu' el macar are curajul de a vorbi ceea ce gandeste si o spune pe fata fara a se ascunde dupa un nick-name "Anonim". ino cu ceva concret nu cu jigniri ca raspuns la ceea ce a postat el sau probabil te priveai in oglinda cand ai facut acele afirmatii si fara sa-ti dai seama ai "butonat" si tu ceva ca probabil te barbierisei deja. Sau ai confundat tastatura cu aparatul de ras in timp ce incercai sa-ti tai vena rostindu-ti monologul.
Imi cer scuze Podi ca te copiez dar...simt nevoia sa-i zic acestei persoane HAI PAAAAA!