ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 4 noiembrie 2009

ZILELE NUCILOR DIN DEAL!!!

A venit si vremea gripei porcine. Daca aviara a fost o domnisoara stilata si a lovit pe ici, pe acolo, in populatia inaripata, decimarile masive fiind facute tot de catre oameni, cu porcina este putin mai diferit!


Ca este vorba de o psihoza, acest lucru este destul de vizibil. Afacerea cu produse farmaceutice trebuie sa prospere iara populatia nu trebuie sa stea pe ganduri prea multe pana sa se blindeze cu pastile si doze antigripale. Ca acest virus este agresiv si poate sa arate drumul catre nucii din deal pentru unii din confratii nostri, este un aspect tragic al societatii romanesti. Ma gandesc ca cei mai afectati vor fi tot sarmanii romani, cei slab alimentati, cu probleme medicale care si asa sunt vai de steaua lor.

Gripa va lovi, mortaciuni se vor inregistra, unii o sa si mai verse lacrimi la foc automat, ca doar este campanie electorala si viata merge inainte.

Nimic nou. Daca noi nu suntem capabili sa respectam natura, o agresam permanent, aceasta isi are propriul sistem de restart si mai corecteaza eroarea umana. Nu trebuie sa fim suparati. Ca i calcul diabolic, din perspective financiare, ca i Mama Natura care incearca sa restabileasca echilibrul, ca – i semn Dumnezeiesc si uvertura de Sodoma si Gomora, va trebui sa deschidem ochii mari si sa ne corectam perceptia asupra vietii.

Hai paaaaaaaaa!!! Ca ma asteapta comisia!!!Stiti voi care.

De la PODI vaccinare!

Niciun comentariu: