ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

vineri, 13 noiembrie 2009

MAREA SMIORCAIALA!!! CAND PLANGE ZEUS, SE INUNDA ROMANICA!!!


         ,,Sa traiti bine,,

Asa ne ura Zeus in urma cu 5 ani. Si acum, smerit, spasit si cu lacrimi in ochi, ca la asta se pricepe mai ceva ca un actor de la Bulandra, El Ninio de Murfatlar ne marturiseste ca nu s-a implinit urarea. Nu zau ? Si cine i vinovatul ? Cine a promis, cine a dat sperante false profesorilor ?

Bre marinare, nu ai demintate, nu ai caracter si pic de respect pentru cetateni. Tot ce te preocupa este sa ramai la suprafata, sa ai imunitate, ca sa nu te traga flota la fund.

De ce esti bai nene fraier ? Te stresezi aiurea. Nu vezi ca in Romanica se prescrie totul si nimeni nu pateste nimic ? Cu cat delapidarea este mai mare, mai groteasca, cu atat sansele de a fi pedepsit sunt mai mici !!!

Daca furai un borcan de castraveti bulgaresti sau gogosari, o pita sau poate o gainuta de la vecin, te alegeai cu 15 ani de zdup. Asa, dormi linistit, ca FNI uri care vegheaza la somnul vostru, o sa mai fie.

Hai paaaaaaa !!! Ca acum plangi degeaba !!!

De la PODI mustrare !!!

PS : Sa traim bine, ca a mica in Parlamentul European ? De ce bre Jianule crezi tu ca din toti romanasii nostri nimeni nu a fost capabil sa candideze la un fotoliu, decat plodul tau ? Iti zic eu. De ameteala in care traiesti si grandomania care bantuie !!!



Niciun comentariu: