ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 19 decembrie 2009

CU BURTA LA RADIOGRAFIE!!! DACA NU STII CE BAGI LA COTET, TI SE INMOAIE GENUNCHII CHIAR DE SARBATORI!!


Hildegard : “Cine este gras şi are multă carne şi mănâncă des miere, aceluia mierea îi crează multă secreţie putredă. Celui slab mierea de albine nu-i va dăuna atunci când este fiartă. Atunci când se mestecă mierea cu fagure şi cu ceară, aceasta va agita fierea neagră din om, va aduce melancolie şi depresiune” (PL 197 D)


“Unui om slăbanog mierea fiartă nu îi va dăunează. Mierea fiartă şi cu spuma înlăturată nu îi va dăuna nici la cel gras, nici la slab, nici la sănătos şi nici la bolnav. “Mierea nefiartă îi va dăuna la cel slabanog”

„ Porcul este cald şi este o fiinţă fierbinte şi plină de secreţii, căci el nu este curăţat de nici un fel de frig. De aceea el este întotdeauna plin de infecţii şi nesătul şi nu are grijă ce mănâncă şi mănâncă astfel multe lucruri murdare. În lăcomia lui este ca un lup care rupe şi destramă celelalte animale. În afară de asta el are ceva câinesc în el, căci stă ca şi cainele pe lânga casa omului. Este un animal necurat pentru că carnea lui nu este sănătoasă şi este plină de fumuri rele şi nu este bună nici pentru bolnav nici pentru sănătos. Ea sporeşte secreţiile rele şi slăbiciunile în om căci căldura ei se amestecă cu cea a omului şi trezeşte în om poftele senzuale şi faptele rele, care nu sunt deloc bune “

Carnea de vita, dragilor, se prezanteaza astfel: „carnea ei, din cauza răcelii, nu este bună pentru oamenii reci (cu circulaţia şi digestia slabă), însă este bună pentru oamenii fierbinţi. Inima şi plămânii vitelor nu are nici o valoare când e mâncată

Fanii oii, mai bine belesc mielul. Cam aceasta i povata mea:)) “Carnea de oaie este bună pentru bolnavi şi sănătoşi vara, căci căldura verii o încălzeşte. Iarna însă carnea de oaie nu este bună căci este ea este rece şi iarna este rece şi ea.” Deci oaia nu se mănâncă iarna. Mielul e mai bun ca oaia iar oaia este mai bună decât berbecul, din cauza hormonilor.


Plămânul de oaie : “cine tuşeşte şi respiră greu însă nu este bolnav la plămâni (bronşită, astmă) să mănânce des ficat de oaie şi îi va merge mai bine” Supa de carne de oaie: « cine şi-a pierdut toate puterile şi i s-au strâns venele (circulaţia) să bea zeama de la supa de carne de oaie şi când îi merge mai bine să mănânce şi carnea dacă poate (adică dacă îi place)”

De la Laptic, vi se intampla sa... daca:))
„Când oamenii sănătoşi doresc să bea lapte iarna să ia rădăcinile de urzică şi să le usuce şi să le bage în lapte înainte să-l bea, căci urzica neutralizează secreţiile dăunatoare din lapte. Când bolnavii şi cei slăbiţi vor lapte iarna, atunci să se fiarbă laptele şi să pună o rădăcina uscată de urzică în el. Vara să nu se pună însă rădăcina de urzică căci ea are în ea sucuri şi verdele pământului. Daca s-ar pune urzică înauntru, atunci laptelui i-ar dăuna din cauza acestor sucuri”


Si gasculitele si gascanii se pot consuma, si totusi....Gâsca nu poate să zboare prea sus căci ea deţine prea mult aer de la pământ iar de la apa deţine aer de apă. Din cauza aceasta carnea ei nu este bună pentru bolnavi, căci face secreţii rele şi ulcere asemănătoare cu lepra, căci ea mănâncă şi mâncare necurată. Oamenii sănătoşi pot suporta carnea ei. Cine doreste să mănânce gâscă să o lase trei zile fără mâncare astfel ca sucurile ei rele să fie eliminate şi după aceea să o hrăneasca numai cu cereale. Să se prăjeasca la foc umplută cu salvie şi alte ierburi bune. Să fie stropită permanent cu vin şi oţet ca să iasă tot (ce nu este bun) din sângele ei iar grăsimea ei să nu fie mâncată, căci aceasta strică stomacul omului… Cine este sănătos poate să mănânce aşa gâsca, însă numai cu moderaţie.


Si daca tot o duceti bine, si doriti sa va tratati de aplecat, de tranza, de lene, acnee si buboaie, varsaturi dupa betie,:)) va recomand ceva mai de soi:

Carne vindecatoare

Ficat de cerb: “curăţă stomacul şi scoate reumatismul”
Ficat de caprioară: “cine are tesut canceros sau precanceros, să mănânce des ficatui ei şi asta îi va elimina boala. »
Picioare de vaca : « cine are dureri în încheieturi şi membre sau dureri la stomac sau burta să fiarbă picioare de vacă sau viţel cu zgârci şi grăsime ” din care să faca o ciorba.
Ficat de vaca: “face omul puternic din cauza felului ei bun”
Ficat de oaie “ micşorează secreţiile rele din corp şi curăţă stomacul de stricăciuni.
Plămân de oaie : cine tuseşte şi respira greu însă nu este bolnav la plămâni (bronşită, astma) să mănânce des ficat de oaie şi îi va merge mai bine”
Supa de carne de oaie: cine şi-a pierdut toate puterile şi i s-au strâns venele (circulaţia) să bea zeama de la supa de carne de oaie şi când îi merge mai bine să mănânce şi carnea dacă poate (adică dacă îi place)”
Carnea de capra: mâncată des vindeca măruntaiele rupte şi ranite, vindecă şi întăreşte stomacul.
Ficatul de capra “cine are dureri de stomac să prăjeasca des ficat de capra şi să-l mănânce până în august (ţapul se mănânca până în august, capra până în septembrie şi iedul până în octombrie). Asta îi vindecă şi curăţă stomacul ca un purgatoriu”
Carnea de struţ: “cine are epilepsie să mănânce des carne de struţ, căci îi dă putere şi anulează suferinţa creierului. La oamenii graşi aceast carne îi face să slabească şi îi întăreşte.
Ficatul de struţ : “ bun pentru oamenii trişti şi melancoli”
Ficatul de gaina: „mâncat des ficatul de găina şi de cocos ajută la bolile interioare“ (diabet, glande, ? )
Ficatul de peşte scobar este bun pentru inima şi stomac.

Hai paaaaaaaa!!! Ca azi v-a vorbit Baba Rada, vindecatoarea de putregaiuri din organism!!!

De la PODI prajala la foc mic!!!

Niciun comentariu: