ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

luni, 21 decembrie 2009

HOCUS/POCUS! SAU CAND BA-UL SI KA-UL NU RENUNTA LA PUTREZICIUNE !!!


Moartea este un fenomen care a ridicat multe semne de întrebare tuturor civilizaţiilor. Încă din cele mai vechi timpuri oamenii au încercat să afle ceea ce se petrece după moarte.



În mitologia egipteana, există viaţă după moarte, dar aceasta este condiţionată doar de reunirea după deces a celor trei elemente esenţiale fiinţei umane. Aceste elemente sunt corpul,ba-ul (sufletul) şi ka-ul(vitalitatea). 



Conform legendei, zeul berbec Khnum modelează fiecare om înainte de naştere, pe roata lui de olar. El acordă fiecăruia trup, energie vitală (ka) şi suflet (ba).


 Ba-ul şi ka-ul sunt invizibile în timpul vieţii şi formează cu trupul un tot. După moarte însă, sufletul (ba-ul) îşi ia zborul, având înfăţişarea unei păsări cu cap de om. Vitalitatea (ka-ul) se materializează în două braţe ce se ridică deasupra capului, ca o scufie pe statuia mortului. Corpul, în condiţii normale se descompune. Dacă este lăsat ca acest fenomen să se întâmple, omul nu va mai benficia de viaţă după moarte, deoarece nu mai deţine cele trei elemente esenţiale ale fiinţei.


Nu – i de mirare ca, dupa doua luni in care primul om din stat a fost in moarte clinica, intretinut de aparate, a revenit la viata. Este acea viata de dupa moarte de care vorbesc si egiptenii. A fost folosita o tehnica de mumificare prin care individul cel mic, mortul viu, a fost tinut in stare letargica. Si cand astrele au fost favorabile lui Zeus( pardon, Ra), ba-ul si ka-ul celui mic s-au regrupat si au implinit profetiile stravechi.


Asta ca sa stiti si voi care i schema, sa nu va mai intrebati ca prostii cum de i posibil sa avem din nou pe cel mic si vorbaret ca primadon al guvernarii ce va sa fie.


Hai paaaaaaa !!! Ca totu i magie !!!


De la PODI mumificare !!!


Niciun comentariu: