ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 12 decembrie 2009

ULTIMUL FASAIT AL LUI 2009!!! SAU ULTIMA BASINA PUTUROASA SI INTAIUL TANGO AL BUNASTARII!!

Simptome



Se pare ca debuteaza in timpul adolescentei sau tineretii, se instaleaza treptat, motiv pentru care familia sau prietenii adesea nu remarca instalarea bolii. Ceea ce simte la inceput pacientul este o stare de tensiune, incapacitatea de a se concentra sau dormi, precum si dorinta de a se retrage din viata sociala.


SE VA RETRAGE PE MARE.


Dupa un timp insa, cei apropiati observa ca personalitatea pacientului s-a schimbat. Perfrmantele profesionale, aspectul fizic si relatiile sociale incep sa se deterioreze.


ESTE TIMPUL PENTRU CASATORIE.


Pe masura ce boala progreseaza, simptomele devin adeseori din ce in ce mai bizare. Pacientul adopta comportamente ciudate, spune cuvinte lipsite de sens si are perceptii neobisnuite.


ESTE TIMPUL SA CANDIDEZE LA PRESEDENTIE.


Individul care sufera de aceasta boala reuseste sa para perfect normal intr-o anumita perioada, pentru ca dupa un timp sa nu mai poata gandi logic si sa ajunga pana acolo incat nu mai au nici o idee despre cine sunt ei sau cei din jurul lor. Iluziilie, halucinatiile si tulburarile de gandire sau vorbire devin dominante.


ESTE TIMPUL SA CONDUCA O TARA.


Personajul nostru poate ajunge sa creada ca cineva il spioneaza sau pune la cale sa ii faca rau, sau ca cineva ii "aude" gandurile, ii sugereaza ganduri in minte sau ii controleaza simtamintele, actiunile sau impulsurile. Ajunge sa se creada Zeus, sau ca poseda puteri si capacitati neobisnuite.

Incepe luna cadourilor!!!


Tinetiva bine, romani!!! Abia acum incepe distractia!!! Oare cine i acest Titi Sinistru al societatii romanesti?


Hai paaaaaaaa!!! Ca o sa inceapa terapia!!!


De la PODI compunere!!! Din plictiseala postelectorala!!!



Niciun comentariu: