ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

duminică, 20 decembrie 2009

IESITI DIN URNA ELECTORALA!!! FOLCLORISTI DE SOI!!

Legenda spune că, pe când se scălda în apele unui lac, nimfa Salmacis s-a îndrăgostit de tânărul şi frumosul Hermaphroditus, vrând să se unească cu el. Hermaphroditus a respins-o. Ea l-a cuprins în braţe cu sila, rugând zeii să le unească trupurile pentru totdeauna. Zeii i-au împlinit dorinţa: în locul tânărului şi a nimfei, a apărut o singură făptură, având ambele sexe (hermafrodit).



Heterosexualitatea este o orientare sexuală care descrie persoanele cu atracţie sexuală faţă de sexul opus. Heterosexualitatea este orientarea sexuală cea mai comună în societăţile umane, şi singura care asigură perpetuarea speciei.


Hetero- vine de la cuvântul grec heteros, care înseamnă diferit – adică, termenul heterosexualitate se referă la cei care preferă sexual sexul opozit. Cuvântul a fost inventat în 1868, ca şi antonim pentru homosexual, referindu-se la cei care preferă sexual acelaşi sex. Termenul heterosexual a fost publicat pentru prima dată în 1869.


Mitul lui Laios şi Crisippos, în care Laios în loc să-l iubească precum cereau legile pe tânărul Crisippos îl răpeşte şi îl violează, crimă pe care o va plăti fiind blestemat de zei, blestem care va ajunge să distrugă până şi viaţa fiului său, Oedip. Pe lângă Laius, grecii îi mai considerau fie pe Orfeu fie pe Tamiras drept iniţiatorii pământeni ai pederastiei. Nu trebuie sa va mai spun despre ce categorie este vorba. Intelegeti singuri.


Despre stramosul nostru comun, Traian. Ce nume predestinat.:))


Despre împăratul Traian istoricul Dio Cassius a scris următoarele: Ştiu, bineînţeles, că era devotat băieţilor şi vinului, dar dacă ar fi făcut vreodată ceva josnic ar fi fost criticat; în realitate el a băut cât a vrut însă a rămas sobru, şi în relaţiile lui cu băieţii nu a făcut rău nimănui. (Dio Cassius, Istoria romană, 68.7.4)


Aelianus Spartianus şi el vorbeşte în mai multe locuri despre aceşti băieţi, numiţi "delicaţi" (favoriţi), indicând că Traian îi iubea cu pasiune.


Si ca sa inchei, am sa va dau si definitia unor pederasti.


Pederastia este un termen creat de vechii greci pentru a descrie o formă de relaţie între un băiat adolescent şi un adult din afara familiei sale. Cuvântul (παιδεραστής) provine de la combinaţia de paides ('băiat' sau 'copil') cu erasteio ('a tânji').


De ce toate aceste descrieri? Pentru ca vad in viata publica, in special in spectrul politic o iubire fara margini(fara anusuri, pardon). Vad o adoptie, a patra oara, a unui baietel, de catre un ditamai car/muitorul de osti si popor. Asemenea tizului sau. Pricepeti. Nu i alambicat. Un mic exercitiu de vointa si gasiti solutia 


Am sa le dedic si niste versuri, pentru cele doua luni cat nu au mai fost acelasi trup, acelasi ombilic)


„Am scris pe zidurile şi uşile tuturor caselor


Despre patima dureroasă a iubirii pe care ţi-o port


Ca tu trecând vreodată pe aici


Să le citeşti, şi astfel tu să şti despre starea mea.


Şi în inima mea, port chipul lui


Văzându-l, am văzut ceea ce este în inima mea.“


„Cartea celor o mie şi una de nopţi“.


Hai paaaaaaaa!!! Ca am deslusit aceasta enigma!!!


De la PODI pentru spargatorii de boci!!!