ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

joi, 17 decembrie 2009

FOAME. FOMISTI. INFOMETATI. TOTUL SERVIT DE ROMANI IN AJUN DE CRACIUN!!!


Foamea este o senzaţie neplăcută a omului sau animalelor ce declanşează căutarea hranei. Din punct de vedere biologic foamea este cauzată de lipsa sau insuficienţa hranei, când acest fenomen durează un timp mai îndelungat şi cuprinde un număr mai mare de indivizi se vorbeşte în general de foamete. Si de infometati, insa mai putin!!!

Potolirea foamei se realizează prin hrănire cu umplerea stomacului, încetează contracţiile acestuia şi se ajunge la senzaţia de saţietate. Contracţiile stomacului gol pot fi auzite destul de uşor. Acest proces este destul de complex, fiind reglat hormonal şi psihic. Ca si solutii de a te apara impotriva acestui fenomen, recomand ganditul la cai verzi pe pereti, urmarirea jurnalelor de stiri si increderea in promisiunile electorale.


In urma hrănirii, receptorii din stomac sesizează umplerea stomacului şi transmit creierului informaţia de saţietate.

Nu i dificil acest exercitiu. Va scapa de multe griji, de stres si de a da coltul inainte de vreme. Si pana la urma, ganditi si voi!!! Daca dormi cu stomacul plin te odihnesti mai putin , exista disconfort in somn, plus ca vei economisi si mai multa hartie de curit!!!


Hai paaaaaaa!!!! Ca v-am prezentat solutii pentru Sarbatori!!!


De la PODI reciclare!!!

Niciun comentariu: