ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 22 decembrie 2009

DUPA 20 DE ANI!!!


Timpul

"Un continuum nonspaţial linear în care evenimentele apar într-o ordine aparent ireversibilă"

boc, boc boc……… si totusi boc!!! Aceasta o fi explicatia ?!

 Sa trecem la lucruri mai serioase. Ce i cu Timpul asta ?

Este masura Lui Dumnezeu pentru tot ce este trecator. Prin el Dumnezeu masoara transformarea intregii materii. Pentru noi oamenii de pe pamint , timpul este o masura a calatoriei noastre terestre.

Timpul este cel mai delicat element al vietii pe care trebuie sa-l folosesti cu inteleptciune. Multi oameni risipesc timpul. Mai tirziu ar avea nevoie de el dar nu mai este valabil pentru ei. Timpul ne masoara instabilitatea noastra in acest Univers.

Este 22 Decembrie!!! Avem MARTIRII nostri. Aprinde – ti o lumanare sau o candela si spune – ti in gand o rugaciune pentru ei. Tot ce avem se datoreaza sacrificiului lor si a celor care au avut curajul sa iasa in strada si sa si ceara LIBERTATEA !!!

Pana nu se va sti Adevarul despre decembrie 1989 si vinovatii nu vor plati, temelia si zidurile societatii noastre se vor prabusi mereu. La fel ca n legenda Mesterului Manole.
          In apropierea Craciunului,

"Este vremea sa cautati pe Domnul, ca sa vina si sa va ploaie mintuire "

Nu fi un ignorant al timpului. Este pretios. Foloseste-l cu intelepciune !!!

Hai paaaaa !!! Este timpul sa ne purificam inima si mintea !!!

De la PODI speranta !!!


Un comentariu:

Unknown spunea...

Trebuie sa-si aminteasca tinerii din Basarabia de eroii nostri...La Chisinau s-a manifestat in fata Ambasadei Romaniei la noi... :( Pacat!!!