ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

joi, 24 decembrie 2009

CU TIMPANUL GAURIT!!!

Am un vecin cretin care reuseste performanta sa gazduiasca aproape lunar o adunatura de prosti care asculta manele despre frati, surori si dusmanisi la o combina luata in rate cu buletinu'. Combina audio e destul de puternica ceea ce ma face sa cred ca mai are de platit 10 mii de ani de aici inainte rate la banca sau unde o fi facut imprumutu'. Oricum, nu situatia lui financiara ma preocupa ci faptul ca, cretinul in cauza, asculta muzica preferata de el si de ceilalti tzarani cocliti, in timpul programului de liniste la un nivel la care deranjeaza ingrozitor. In urma cu aproape un an am fost si la politie sa incerc sa-l calmez cumva pe cretin. Desigur, si politistii, fideli ascultatori de manele si ei (aia care erau la post in momentul ala), au inceput sa ma intrebe pe mine daca sunt intr-o stare conflicuala cu familia de melomani, dar si multe alte intrebari de militian. Intr-un final au mers la cretin si i-au explicat ce si cum... Asta s-a calmat o ora dupa care a inceput iar sa petreaca. Desi a trecut mai bine de un an de la intamplarea cu politistii prosti care n-au reusit sa dea o amenda, melomanu' cretin e consecvent. Care ar putea fi solutia pe care sa o aplic pentru a-l calma pe petrecaretul manelist?



Multumiri anticipate!

Salvati l pe omul asta cu niste solutii, ca i pacat sa faca gastrita sau alte ulceratii in prag de sarbatori.

De la PODI intermediere!!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Am un prieten care avea aceeași problema! A rezolvat-o punând hard rock la maxim de cate ori vecinul punea manele :) Dar cred ca în cazul în care cel despre care ai vorbit va încerca aceasta varianta va fi el cel care va lua amenda :)