ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

vineri, 8 ianuarie 2010

CETATENII BANTUITI!

Sunt o gramada de relatari in Noul Testament, cum Iisus scotea demoni. Pe acestea cum vi le explicati?


Matei, cap. 8
28. Şi trecând El dincolo, în ţinutul Gadarenilor, L-au întâmpinat doi demonizaţi, care ieşeau din morminte, foarte cumpliţi, încât nimeni nu putea să treacă pe calea aceea.
29. Şi iată, au început să strige şi să zică: Ce ai Tu cu noi, Iisuse, Fiul lui Dumnezeu? Ai venit aici mai înainte de vreme ca să ne chinuieşti?
30. Departe de ei era o turmă mare de porci, păscând.
31. Iar demonii Îl rugau, zicând: Dacă ne scoţi afară, trimite-ne în turma de porci.
32. Şi El le-a zis: Duceţi-vă. Iar ei, ieşind, s-au dus în turma de porci. Şi iată, toată turma s-a aruncat de pe ţărm în mare şi a pierit în apă.

Luca, cap. 4
33. Iar în sinagogă era un om, având duh de demon necurat, şi a strigat cu glas tare:
34. Lasă! Ce ai cu noi, Iisuse Nazarinene? Ai venit ca să ne pierzi? Te ştim cine eşti: Sfântul lui Dumnezeu.
35. Şi l-a certat Iisus, zicând: Taci şi ieşi din el. Iar demonul, aruncându-l în mijlocul sinagogii, a ieşit din el, cu nimic vătămându-l.


Dar de ce sunt oameni posedati de diavol?
De ce nu sunt si oameni posedati de Dumnezeu ? adica fara vointa lor.

Incalca cumva Satana vreo regula si are voie sa posedeze un corp?


In orice tara crestina, fie ea ortodoxa, catolica sau protestanta, se practica exorcizari. Ce-i drept, in tarile  catolice sau protestante, astfel de slujbe sunt mult mai rare fata de tarile ortodoxe.
Dupa scandalul din Germania din anii '70 (a se vedea filmul "The Exorcism of Emily Rose"), Vaticanul a impus cateva conditii:
- nu orice preot poate sa faca o slujba de exorcizare. Sunt chiar putini cei care au dreptul. In mod normal, in fiecare Dieceza (Eparhie, Episcopie) trebuie sa existe un preot exorcist numit de catre episcop.
- nu se va face nici o exorcizare fara acordul unui episcop (in caz ca acesta refuza, se poate ajunge pana la exorcistul-sef al Vaticanului sau chiar la Papa)
- exorcizarea are loc numai dupa consultul medical de specialitate si numai daca tratamentul medical nu a dat rezultate dupa luni de zile.
- in timpul procesului, persoana considerata posedata va fi permanent monitorizata de catre un medic (al carui nume va ramane anonim)
Si ar mai fi cateva reguli dar astea sunt cele mai importante.


In Biserica Catolica, spre deosebire de orientali care exorcizeaza daca s-ar putea si la intersectiile DN 1, intai se face o analiza atenta a cazului astfel excluzandu-se orice suspiciune de boala psihica, apoi preotul paroh se adreseaza Episcopului cu rezultatul anchetei si acesta trimite preotul exorcist al Diocezei. Exorcizarile sunt secrete astfel sa nu atenteze la demnitatea persoanei in cauza.


In Biserica latina exista exorcismul de la botez, Benedictio Domorum
Ritus exorcizandi obsessos a daemonio - pentru persoanele posedate
Exorcismus Satanam et Angelos Apostaticos - pentru case, locuri 



     Semenii nostri nu au gasit inca credinta aceea puternica care izvoraste din inima.Sunt inca la stadiul la care pun intrebari.
     Care este rostul unei posedari? De ce Satan posedeaza oameni? Ce vrea sa demonstreze? in afara de faptul ca arata ca exista , iar prin acest fapt deducem automat ca si Dumnezeu exista. Daca tot vrea sa insele lumea , de ce nu sta ascuns undeva?


Poate se face un minister nou care sa se ocupe de aceasta problema. Oare pe cine ar nominaliza Zeus in fruntea sa? 


Hai paaaaaaa!!! Ca trebuie sa mi beau aghiasma!!!


De la PODI exorcizare!!

Un comentariu:

Keke_Kitty spunea...

Eu as vrea sa "exorcizam" guvernul...pardon, am gresit cuvantul: "exterminam" e cel potrivit!