ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

luni, 4 ianuarie 2010

UNIFORMIZARE!!!

Ma/Va enerveaza reteaua de francize Fornetti?! Au reusit sa se extinda atat de agresiv incat dai peste produsele lor de patiserie caldutza oriunde intr-un vad comercial, nu numai in  Romania, dar de-acum tot mai des in aproape toate tarile est europene si chiar in unele germanice. :mad:

Nu-i vorba, dospelile lor sunt gustoase, si pica numai bine cand vrei o imbucatura frugala fara sa ai timp de altceva. Problema e ca din cauza lor dispare varietatea. Surpriza pe care o aveai de a gasi in fiecare oras un alt fel de prajitura cu mere, placinta cu cartofi sau croissant cu vanilie, de obicei fabricate pe loc, spre deosebire de fornettisme care am impresia ca is carate cu masinutzele lor tipice direct de la fabricile locale.

Chiar nu-i poate opri nimeni pe patiserii astia sa sablonizeze patiseria? Probabil doar o alta franciza pe baza de aluat la fel de moale la propriu sau de tare la figurat. :zsincer: Omoara diversitatea!!!

Hai paaaaa!!! Ca se dospi aluatul si poate explodeaza!!!

De la PODI franciza!!!


Niciun comentariu: