ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 9 ianuarie 2010

CU POFTELE N CUI!!! SAU UNDE I LEGE NU I DUNGA-DUNGA FARA NUMAR !!!

"Femeia fiind în timpul periodului, adică în zilele necurătiei ei, să nu se împreune cu bărbatul si nici în biserică nu poate să intre, însă ia anaforă si aghiazmă, ori să sărute sfintele icoane, mai înainte de opt zile, adică mai înainte de a fi trecut periodul ei.
     Dacă femeia, după opt zile nu s-a facut bine, atunci mai prelungeste timpul până s-a facut deplin sănătoasă. In duminici si sărbători, miercuri si vineri si în cele patru sfînte posturi de peste an, sotul ei si sotia să se păstreze în curătie ( Pentru duminici si sărbători sotul si sotia să nu aibă împreunare de vineri orele 24 si până duminică orele 17. Cei căsătoriti dorind să se împărtăsească la praznice, sărbători duminica, sau în oricare alt timp să aibă 7 zile. fără împreunare înainte si trei zile după împărtăsanie. Cei tineri. însă, de curând căsătoriti, pot să se împărtăsească cu trei zile de curătie mai înainte de a se împărtăsi, si o zi după aceea."
din " ÎNDRUMĂTORUL BUNULUI CRESTIN "

      Ei daaaa!!! sau nu!!!

     Ce ziceti suratelor? Cum va impacati cu ideile acestea? Femeia moderna, nebunatica si jucausa, cu poftele radiind mai ceva ca centrala nucleara de la Cernavoda, cum se descurca cu legiuirile sfinte? Dunga dunga mai putin si la ocazii speciale!!!:))

Hai paaaaaa!!! Ca v-am aratat calea!!!

De la PODI expunere!!!


Un comentariu:

Keke_Kitty spunea...

Nu vad de ce ar fi femeia "necurata" in perioada menstruatiei..tot de Dumnezeu e data si asta! Pe vremuri, cand nu existau absorbantele si tampoanele, femeile nu aveau voie sa intre in biserica pentru a nu murdari podeaua...dar acum...e cu totul altceva...cel putin asa mi-a explicat un preot...altul in schimb, mi-a zis ca se considera "varsare de sange" si de asta nu e voie ca femeia sa intre in biserica la ciclu...wtf????? sa se puna fratilor de acord si ei!