ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

duminică, 3 ianuarie 2010

MOARTEA DASCALULUI SUPLINITOR

   va imaginati ca daca am fi BUDISTI cu totii… Google s-ar fi numit BOOGLE!? … pe principiul Hollywood – Bollywood. la naiba!!!
ma uit la caricatura asta si o asociez perioadei electorale. cand Zeus a fost prietenul romanilor, fiul iubitor de popor. i-a gadilat pe confrati, le a fluturat speranta de mai bine pe sub nas, a promis din nou ghilotina sau teapa pentru cei care fura neamul dar cu care el petrece zile onomastice.

...si cum toate cele electorale fusera si se dusera, marele Zeus, prin voia neanfricatului si nemu itorului( cred ca mai exista si un r in text) Pocanel, ii mai facu inca o data din glezne pe dascali cu disponibilizari. ca deh, votul a fost luat si suplinitorul trebuie sa fie eliminat din scena. ca nu i profesionist, cica!!!

Bre marinare, nu i vina ta ca nu ai fost pe la scoala sa afli problemele dascalilor. poate ar fi bine sa stii ca exista asa mare gasca de suplinitori, da, suplinitori, dar calificati, pentru ca niste tembeli asemenea tie nu scot posturilela titularizare.

Basca, bre ciuruitorule de neam, uneori acesti suplinitori sunt mai calificati decat unii titulari care stim noi cum se angajaza!!!

nu ramane decat sa te felicit ca le ai dat cu sictir la dascali, ca asa de dobitoci au fost ca te au votat( ma refer la cei care au mai crezut in steaua ta/vai steaua noastra!!!)

Poti sa te transformi linistit in marele stapan, asa ca n caricatura, ca pericolul a trecut!!!

Hai paaaaaa!!!! Ca vine marea disponibilizare!!! si era celor 6 materii reformate de Zeus!!!

De la PODI neliniste.


Niciun comentariu: