ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

vineri, 1 ianuarie 2010

PETALE SI GANDURI LA INCEPUT DE AN!!!

De unde nevoia de perfectiune ,mereu vie,mereu sacaitoare ?E inserata in ADN?


Privesc aceasta mica floare,are cateva petale lipsa si totusi, pare fericita.

N-are angoase, frici sau dubii si zambeste in soare cu toate petalele disponibile. Ce frumoasa e in imperfectiunea ei!
    Dar cea mica,de jos?Viseaza in secret :cand ma voi face eu mare o sa fiu mai inalta si mai slaba ca ea,voi avea o gramada de petale mai albe ca ale ei si soarele si fluturii ma vor iubi mai mult pe mine.


Cea mare , inteleapta,a gasit raspunsul.


   stie ca acolo sus,bate vantul mai tare si ai alternative:sa fii fericit cu tine asa cum esti sau sa te uiti mereu stanga-dreapta, facand comparatii mereu nefavorabile ,adunand fiere.



   Gradina de ganduri bune.Adunate unul cate unul,incet,cum se aduna o comoara.Ele dau taria,puterea de a o lua de la capat de fiecare data,sensul.


De la PODI directionare!!!




Un comentariu:

Cristina Douglas (Mihală) spunea...

Cred ca nevoia asta de perfectiune ne e mai profunda decit orice ADN. O spune si tatuca Platon, o simtim al naibii de intim in orice moment al vietii asteia imperfecte. Cred in imperfectiunea perfectiunii la fel ca si Nichita Stanescu si cubul lui perfecto-imperfect. Dar, mai presus de toate, cred in puterea de a fi fericiti, si asta cred ca e singurul lucru care conteaza. Restul e imperfectiune mocirloasa si ginduri mlastinoase.
La multi ani, Cata!!!