ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 23 septembrie 2009

AMIN



Purtătorul de cuvânt al Marelui Carja graieste asa: "Fii Domnului, parlamentarii, sper că se vor opune legalizării prostituţiei"

Curat murdar!! Nici gandul nu are voie sa pacatuiasca, dara trupul. Am ceva trac cand abordez problemele sutanelor negre. Ma gandesc la faptul ca de fiecare data sare ghina pe mine cand imi apar in cale. Nici outele, talismanul barbatului , atinse sau stranse cu putere, nu te scapa de necaz. Pisica neagra si vineri 13 sunt mici patanii in comparatie cu efectul sutanei.

Ca a pacatui este lumeste, zice si Scriptura. Nu rareori se spune sa faci ce zice ninja si nu ce face el. Scuip in san si zic :DA DOAMNEEE!! Intelepciune! fiilor parlamentari sa treaca si legea canapelelor cu catifea rosie si decoruri cum numai ,,La tiganci,, intalnesti. Sa ajung sa stau la coada la stabiliment cu fratele sutana si alesul circumscriptiei. Sa fie totul la vedere, ca si ei are nevoi!

Si rezolvam si deficitul la buget si problema locurilor de munca. Decat la margine de drum si cu carcei la pulpe, mai bine la salon si cu carte de munca! Si vaccinate corespunzator.

Intrevad viitor luminos. Adolescenti cu inalte aspiratii, mersul la stabiliment si sporturi intrate in colaps. Moartea manutei bionice este pe aproape!!

Doar mici regrete zaresc. Enoriasele ramase fara mangaiere, ca ninja merge la salon!!! Hai paaaaaaa!!


PS!! Stabilimentele vor fi unisex? Sau defalcate pe profesii si in saloane de fete si saloane de baieti?

De la PODI zicere! Si gata pe ziua de azi!

Niciun comentariu: