ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 26 septembrie 2009

PRIVITI CUM CRESTE REFORMA! O SIMTITI, NU?



Preţurile de la cantina Guvernului au scăzut cu 20 %

Chiar asa!De ce sa nu scada? Vreti sa avem niste alesi subnutriti? Sa nu le ajunga chenzina de o ciorba de potroace si sa rabde? Sa ingita in sec poporenii. Studentii si elevii. Ca doar marile genii pe stomacul gol au stralucit. Sa nu credeti ca-i o intamplare. Face parte din strategia de a conduce gloata. Strategie asumata, evident, in fata alesilor veniti de la cantina saracilor. Foamea investita cu puteri depline si devenita motor al Reformei. Bag seama ca nu stii ce i aceia Reforma! Sa va explic. Dragii mei, sunt forme vechi, buboaiele trecutului, reluate in alte straie de oameni noi formatii la vechea scoala de partid! Cum am spus, Refroma fara fond, cu burta goala si nadragi rupti in fund! Ai vostri , nu ai lor.
Hai paaaaaaaaaa!

De la PODI scremere. Pe burta goala!

Un comentariu:

Keke spunea...

Da...trist,foarte trist..Stiu pe cineva care a vazut cu ochii lui ce preturi are mancarea ingurgitata de iubitii nostri perlamentari...si sa mananci cu 6 lei 3 feluri...cui nu i-ar conveni? Si ne mai miram de ce sunt toti niste umflati!