ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 22 septembrie 2009

CU TEPUSA LA ANUSUL POPORULUI, CA DE NATIUNE NICI NU POATE FI VORBA! SIMTI ,,MAI ANIMALULE,, MANDRIA?


IETICA

Ce ti este si cu ietica asta ! cred ca se invata de pe goagal! Ne am tampit de tot! Sau NEAM TAMPIT DE TOT !!Si normal, nu ? cand se intampla precum zicea fratele Eminovici :

,, Amagit atât de-adese,Nu spera si nu ai teama. Nu spera când vezi miseii, La izbânda facând punte,Te-or întrece nataraii, De ai fi cu stea în frunte;Teama n-ai, cata-vor iarasi, Intre dânsii sa se plece,Nu te prinde lor tovaras:Ce e val, ca valul trece.,,

Buna chestia asta cu valul. Un corso si ricorso continuu. Un tzunami permanent. Dar nu i bai. Nuuu, bai animalulee! Ca avem talismanul stramosesc, cantecul gliei ,,apa trece, pietrele raman,, nu? Sau poate va place celalalt cu tartacuta care se pleaca si sabia nu o taie! Ancestrale vorbe, infipte bine in constiinta, pardon anusul, national. Doar nefratele Tepes a avut proasta inspiratie sa se joace cu tepusa pe la curul natiunii si a mierlit, ooo viataa meaaa!

Voiam sa va zic ceva de ietica si am ajuns la altele. Dar va zic maine. Va las cu fratele Emi!

,, Zica toti ce vor sa zica,Treaca-n lume cine-o trece;
Ca sa nu-ndragesti nimica,Tu ramâi la toate rece,,

Ups! Parca auzisem de o bere rece, rece ca mortu, berea Cavou! Hai paaaaaaa!!!!

PODI strong>

Niciun comentariu: