ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 30 septembrie 2009

BOICOT!!!! NE-AM/NEAM SATURAT DE IEFTINEALA, VRAJEALA SI MITOCANEALA!


Cine nu are Trandafir, Patraulea si Gogu, sa-si cumpere !!


Geniali. Putin spus. Biabanul si a lui ceata de gainari de cartier reusesc de fiecare data sa mi reancarce bateriile. Nimic nu le iese, dar niciodata nu-s in pana de idei. Si nu se lasa. Cu militica n urma lor mereu, nea Toma Caragiu si Papaiani, pe post de oficer si responsabil cu partea canina, intregesc o poveste, in care fiecare gest provoaca hohote de ras. Si nici nu se forteaza. Doar sunt maestri !! A da nastere la diverse personaje in fata peliculei de filmat nu i greu. Doar au in spate scena teatrului, unde plansetul sau rasul isteric trebuie sa apara in mod natural. Ca i publicul in sala. Nu se taie, nu se turneaza zeci de scene pana le iese un personaj.


De ce va spun toate acestea si i pomenesc pe unii din magistri ? Dumnezeu sa – i odihneasca ! Ne-au dat o parte din sufletul lor. Simplu. Suficient sa butonezi pe posturile tv autohtone si te ingrozesti de o intreaga ceata de pitpalaci si pitzipoance ! Sau de fatucele si gugustucii lui Cristoiu, cum bine i-a botezat pe confratii din presa, mutati in studiourile tv. Ce se maimutaresc, se n jura si se screm sa lege doua fraze. Basca, mai joaca si n pelicule de doi lei. 



Mai au si auditente, normal, ca dobitocu i la putere n tara asta. Iara spoiala se poarta pe post de educatie. Solutii ? Va astept cu ele. Hai paaaaaaaaa !

PS : Va spun solutia mea. Show bizzii astia i-as baga  la un al doilea canal. Sa si etaleze geniul la lopata si tarnacop. Sa se specializeze la locul de munca. Si as incepe cu toate mandrele starlete ce bine s-ar numi : Nutzi spaima putzii !! si cu Bizonus Autochtonus( pentru vedetoii de doi bani)

De la PODI epurare !


Un comentariu:

Pytonul spunea...

pentru asa ceva exista ceva mai putin dureros un sfant numit kalasnicov ce poate ajuta la o igienizare a televiziunilor dar si a societatii romanesti!!