ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 12 septembrie 2009

MIEII SI MIELUSEII!! SI MIOARELE MIORITICE!!



Istoria timpului

3050 Î.HR.- Un sumerian inventează roata. Într-o săptămână, ideea este furată si multiplicată de alţi sumerieni, astfel creând etica în afaceri pentru timpurile ce vor veni.

2900 Î.HR.- Întrebarea de ce Egiptenii şi-au numit noul lor lucru Sfinx devine prima dintre cele 7 minuni ale lumii.

1850 Î.HR.- Bretonii proclamă operaţiunea Stonehenge un succes. În sfârşit au aranjat acei bolovani într-un mod fără nici un sens pentru a deruta cercetătorii pentru multă vreme.

1785 Î.HR.- Primul calendar, compus dintr-un an cu 354 de zile a fost introdus de cercetătorii Babilonieni.

1768 Î.HR.- Babilonienii şi-au dat seama că ceva nu este în regulă cu el atunci când iarna a început în iunie.

776 Î.HR.- Primii bani din lume apar în Persia, cauzând apariţia primului falsificator de bani în ziua următoare.

410 Î.HR.- Roma renunţă la obiceiul de a face din debitori sclavi, astfel eliminând cel mai mare obstacol din calea apariţiei cărţii de credit.

404 Î.HR.- Războiul Peloponesian este în toi de 27 de ani deoarece nici una dintre părţi nu este în stare să găsească un scrib care să ştie cum se scrie Peloponesian.

214 Î.HR.- Zeci de mii de chinezi lucrează o generaţie întreagă pentru a construi Marele Zid Chinezesc lung de 1500 de mile. Şi după toate astea, tot nu ţine câinele vecinului afară din curte.

1 Î.HR.- Cei care creează calendare nu reuşesc să decidă cum să numească anul următor.

79 A.D. – Cumpărarea de proprietăţi imobiliare în Pompei se arată a fi o investiţie proastă.

432 - Sfântul Patrick introduce creştinismul în Irlanda, astfel dând locuitorilor ceva interesant pentru care se pot bate pentru restul istoriei înregistrate.

1000 - Leif Ericsson descoperă America, dar hotărăşte că nu merită să spună acest lucru.

1043 - Lady Godiva găseşte o metodă de a demonstra împotriva taxelor mari care imediat îi face pe toţi să uite pentru ce demonstrează.

1125 - Cifrele araba sunt introduse în Europa, permiţând ţăranilor să rezolve problema cea mai arzătoare: Cât trebuie să plătească taxe pentru un venit de MMDCCCLX Lire când se încadrează în regimul de XXXVI la sută?

1233 – Inchiziţia torturează pe toţi care nu sunt de acord cu legile Bisericii. Totuşi, această practică este ne-Creştină astfel încât se permite folosirea ei doar pentru 600 de ani.

1297 – Se deschide prima bursă din lume, dar nimeni nu anticipează să cumpere IBM sau XEROX.

1433 – Portugalia introduce comerţul cu sclavii, ceea ce demonstrează ce poate să facă o ţară mică, dar ambiţioasă, cu puţină ingeniozitate şi multă răutate.

1456 – Un judecător englez revizuieşte cazul Ioanei D’Arc şi îi anulează pedeapsa cu moartea. Din păcate, ea a fost omorâtă în 1431.

1492 – Columb demonstrează cât de pierdut este atunci când debarcă în Bahamas, numeşte locul San Salvador şi pe locuitorii de acolo îi face indieni.

1497 - Amerigo Vespucci este al 7-lea sau al 8-lea explorator care ajunge în lumea nouă, dar primul care să gândeşte să îi dea un nume în onoarea lui… Statele unite ale Vespucciei.

1508 - Michelangelo este în final de acord să picteze tavanul Capelei Sixtine, dar refuză să spele geamurile.

1513 - Ponce de Leon pretinde că a găsit fântâna tinereţii, dar moare de bătrâneţe încerând să-şi amintească unde a găsit-o.

1522 – Oamenii de ştiinţă, care ştiu că pământul este plat, au concluzionat că Magellan l-a înconjurat târându-se pe fundul acestuia.

1568 – Supărat de bârfele legate de numele său, Ivan cel Teribil mai omoară 100.000 de ţărani pentru a nu-i mai lăsa să-l numească Ivan cel Teribil.

1618 – Generaţii următoare sunt condamnate atunci când englezii îl execută pe Sir Walter Raleigh, dar permit plantelor lui de tabac să crească.

1642 – Nouă studenţi primesc diploma de Masterat în arte oferită în America şi îşi dau seama imediat că nu există slujbe pentru un copil cu educaţie în arte.

1670 – Pelerinii sunt prea ocupaţi să ardă vrăjitoare false că nu observă aniversarea de aur a libertăţii lor

1755 - Samuel Johnson scrie primul dicţionar Englez, în sfârşit oferind copiilor mici o carte în care pot să caute cuvinte murdare.

1758 - New Jersey este ales ca locul pentru prima rezervaţie de Indieni, pentru a le da indienilor o mostră din condiţiile de trei pe care le vor avea în continuare.

1763 – Se încheie războiul dintre Francezi şi indieni. Ambele state pierd.

1770 – Împuşcarea a trei oameni în Masacrul din Boston declanşează revoluţia. După 200 de ani, trei împuşcături sunt media pentru o noapte obişnuită de sâmbătă.

1773 – Coloniştii aruncă ceai în portul Boston. Englezii numesc acest act „barbaric”, notând că nimeni nu a adăugat frişcă.

1776 – Napoleon decide să rămână neutru în Revoluţia Americană, probabil deoarece avea doar 7 ani.

1779 - John Paul Jones anunţă englezii că „Abia am început să lupt” şi se simte destul de ridicol atunci când îşi dă seama că nava lui se scufundă.

1793 - "Lasă-i să mănânce prăjitură!" devine cel mai faimos lucru spus de Marie Antoinette, de asemenea şi cel mai puţin diplomatic lucru spus de ea. Şi de asemenea ultimul lucru pe care l-a spus.

1799 – Traducerea Pietrelor de la Rosseta permite în final cercetătorilor să îşi dea seama că hieroglifele egiptene nu zic nimic important: „Dragă Ramses, ce mai faci? Eu sunt bine!”.

1805 - Robert Fulton inventează torpila.

1807 - Robert Fulton inventează nava cu aburi pentru a avea ce să distrugă cu torpila.

1815 – Se stabileşte politica Poştei deoarece Andrew Jackson câştigă lupta de la New Orleans la o lună după ce ar fi trebuit să primească scrisoarea care să-i spună că războiul din 1812 s-a terminat.

1850 - Henry Clay anunţă, "mai bine să fiu drept decât preşedinte," ceea ce stârneşte râsul, venind de la un tip are a candidat pentru preşedinţie de 5 ori fără să câştige.

1859 - Charles Darwin scrie „Originea speciilor”. Are acelaşi subiect ca şi „Planeta maimuţelor”, dar nu reuşeşte să strângă la fel de mulţi bani.

1865 – Soldaţii Uniunii au în faţă cea mai mare provocare. Să îl scoată pe generalul Grant din beţie astfel încât să poată accepta predarea lui Lee.

1894 - Thomas Edison prezintă primul lui film şi tuturor le place, mai puţin criticilor de film.

1903 – Deschiderea Răii ferate Trans-Siberiene permite pasagerilor să ajungă de la Moscova la Vladivostok în 8 zile, ceea ce e mult mai rapid decât şi-ar dori vreo-unul să ajungă acolo.

1910 – Fondarea Cercetaşilor Americani vine ca o veste proastă pentru bătrânele care preferă să treacă singure strada.

1911 - Ronald Amundsen descoperă Polul Sud şi confirmă ce suspectase de mult: semănă al naibii de mult cu Polul Nord.

1912 – Oamenii cu rezervări pe Titanic îşi primesc banii înapoi.

1920 – Al 18 amendament la Constituţie face consumul de alcool ilegal în America aşa că toată lumea se opreşte din băut. Cu excepţia celor 40 de milioane care nu se opresc.

1924 - Hitler este eliberat din închisoare cu 4 ani mai repede, după ce a convins comisia de conduită că este un om schimbat şi că nu va mai face probleme.

1928 - Herbert Hoover promite "un pui în fiecare oală şi o maşină în fiecare garaj", dar nu îşi dă seama că în curând americanii vor rămâne fără oale şi garaje.

1930 - Pluto este descoperit. Nu câinele; planeta. Câinele este descoperit abia în 1938.

1933 – Casnicele germane încep să îşi dea seama de ce acel nebun cu mustaţă care punea tapete nu se mai întoarce să îşi termina lucrul.

1933 - Hitler fondează Al Treilea Reich şi anunţă că va rezista 1000 de ani. După cum au evoluat lucrurile, a greşit doar cu 988 de ani.

1938 – Marea Britanie şi Germania semnează un tratat de pace, astfel eliminând posibilitatea pornirii unui al doilea război mondial.

1944 – Promisiunea lui Hitler de a da câte un Volkswagen pentru fiecare neamţ odată cu câştigarea războiului nu pare a fi un stimulent aşa de puternic.


Niciun comentariu: