ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

duminică, 27 septembrie 2009

RATAREA INCEPE BRAT LA BRAT CU CAZAREA!!!



FIIND STUDENT, CAZARI CUTREIERAM!!!

Exact. Si ma gandesc, eu cel ce va vorbesc, ca la aproape 10 ani de cand jucam in filmul acesta, nimic nu s-a schimbat. Decat pretul unei amarate de camarute, cu inca doi trei napastuiti inghesuiti in 15m/patrati. De cacastoare ce sa va mai zic? Pe hol, in stil turcesc si inundata permanent, un dans nebun de cacamboi ce seamana cu o nava de razboi! De nostalgia va apuca, va recomand un song cu nume de Hotel. O Vama Veche si un cantec fara pereche!

Un intreg Univers viata de student in alt oras. Departe de casuta parinteasca, de masa pregatit zi de zi de maman si camaruta in care ai visat la viata de invatacel, te trezesti aruncat in aceasta nebunie, la pachet cu alti aspiranti. Si - ncepe balul. Cazat la internatul de elevi sau poate la o gazda, in celalalt capat al orasului, mereu se intampla asa, spui repede adio la indemnizatia data de parinti. Decat sa mergi la cursuri, sa schimbi doua - trei mijloace de transport, preferi sa zaci in camaruta, sa strigi acasa dupa pachet si un lot de marafeti.

Intre doua chefuri si un job, ce nu ti duce mare castig, iti mai aduci aminte uneori ca esti student. Restante gramada, spaga destul de mare, inveti sa faci fituici, sa copiezi sau chiar visezi sa emigrezi. Si cum dupa anul I logic ar fi sa vina anul II, insa nu ti se arata, renunti la viata de student. Si nici acasa nu te duci, ca nu ndraznesti sa te declari invins. Dar ceri in continuare de la maman indemnizatia de studentel.

Un mic crampei din viata de student ai prins, esti multumit si te gandesti ca daca i fi prins un loc in camera din Campus, poate ai fi reusit. Ghinionul!Nu-i vina ta! Sa o ia gaia de camera!! Numai din cauza ei te ai ratat! Hai paaaaaaaa!

PS. Poate incerci din nou la anul la tine in oras! Nu renunta.

De la PODI gazare/cazare/ratare.

Un comentariu:

Keke spunea...

Mai Podi mai! Adevar graieste guritza ta! Sa le tinem totusi pumnii studentilor de toate felurile...inclusiv celor intarziati!