ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

vineri, 25 septembrie 2009

VINDEM ORICE!! DAR NU TARA!!:))



Criza miroase bine in Romania !

Nu o spunem noi, bastinasii, ci chiar musafirii nostrii veniti in vizita in acest loc exotic. Paradisul pierdut si regasit de blonda ministeriabila. Imaginea de taraba, talcioc si eden, unde se ingramadesc deopotriva beizadelele autohtone la pachet cu infractorii internationali, pripasiti pe plaiurile dambovitene, ilustreaza acest ghiveci.

Dar dragii mei, ei sunt turisti !! Adusi de blonda noastra, cu-n mizilic de bani. Intre doua vizite si-o poza de familie, normal ca musafirii nostri aduna si ceva suveniruri. Ca doar asa face orice turist ce se respecta. Numai ca ai nostri vizitatori sunt mofturosi. Speciali. Si cu preocupari diverse in domeniul suvenirurilor. Unii prefera fecioria fetelor, altii a baieteilor. Exista si aceia care se bucura de un ovul romanesc luat la pret de chilipir. Sau poate un rinichi, ficat. Ori un copil gata facut si tocmai bun de exportat.

Desigur, sunt domni care ne viziteaza, doar pentru a-si trata o carie. Ori pentru a obtine o extractie. Nu de masele, evident. De bani spalati si transformati.
Si pentru a se ilustra ce gazde minunate suntem, le dam si joburi, lefuri, contracte si-i facem si scapati.
Lista de suveniruri este lunga, romanul fiind din fire ospitalier. Turistul doar sa ceara si i se da pachet.Asa ca caaaa, mirosul acru de pisat, din drum te ia-n acest talcioc !
Hai paaaaaaaaaa !!!

De la PODI derulare !

Niciun comentariu: