ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 29 septembrie 2009


FROGZILLA MANANCA PE GODZILLA!!!


Dragii mei! Recent, cercetatori australieni au descoperit un fapt incredibil: candva, intr-o perioada indepartata de timp, dinozaurii mari se hraneau cu dinozauri mici. Si ca sa si scape pielea, micutii raptori se ascundeau in galerii de sub pamant. Da. Sa-i zicem adaptare.


Totusi, stirea aceasta nu m-a entuziasmat foarte tare si nici nu m-a surprins. Sa nu mai zic de dat pe spate! Sa va spun si de ce.

   Exista o explicatie! Pe plaiurile carpato – danubiano - pontice(oribila expresie!!intre noi fie vorba)deja se stie acest lucru. Nu numai ca – n timpuri preistorice, cand nici bunica nu era fecioara, in zona hategana, dinozaurii mici ii cam exterminasera pe dinozaurii mari. Lucru bine incetatenit si – n memoria colectiva a noastra. Doar mereu spunem ca pestirorii mici, manaca pestisorii mari!

   Surprinzator este faptul ca desi au trecut atatea cicluri, rotiri si perrotiri ale Pamantului, pe plaiurile mai sus amintite fenomenul dinozauresc este inca de actualitate, fara a necesita cine stie ce studii de specialitate. Este nevoie doar de o privire de observator fin si imediat iti scoate ochii realitatea. Dinozauri mici inca exista!! Si sunt mai rai ca niciodata. Sau adaptat si au iesit de sub pamant! Acum se plimba la vedere si se aduna n cete, in sedii de partid! DAAAA! Ei sunt! Cei mici, de la nivel local. Grupati in cete, turme, ei pregatesc din nou asalt final. Asupra cui? Nu cred ca va –ntrebati, ca i evident. A dinozaurilor din centru. Imbatraniti, umflati, greoi si izolati. Atoatesaturati. Priviti atent si observati! Atacul este inceput. Pe cine o sa pariati? Pe haita mare de infometati, de dinozauri mici? Sau pe balaurii versati, T-Rex, din ministere, Guvern, Parlament sau din palat? Hai paaaaaaaaaa!!!!!

De la PODI supravietuire!

Niciun comentariu: