ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 2 septembrie 2009

NEFRATELE HITLER!! SA VEZI SI SA NU CREZI! COPILARIA NOASTRA SUB LUPA LUPULUI!!



Directorul unui muzeu din Norvegia este convins că trei picturi ale piticilor Albei ca Zăpada şi una a lui Pinocchio, pe care le-a descoperit, au fost realizate de Adolf Hitler.

William Hakvaag, directorul unui muzeu dedicat celui de-al doilea război mondial, situat în insula Lofoten, nordul Norvegiei, susţine că aceste patru opere de artă, acuarele, au fost ascunse în interiorul unui tablou atribuit dictatorului nazist, pe care l-a cumpărat la o licitaţie.

"Am cumpărat tabloul vara trecută, la o licitaţie organizată în Germania, în Bavaria", a explicat acesta. Tabloul, tot o acuarelă, este un peisaj bavarez purtând semnătura "A. Hitler 1940". Opera a fost cumpărată pentru 300 de dolari.

"Am încercat să-l deschid prin spate pentru a vedea dacă se găseşte ceva în interior. Am înlăturat cadrul şi am găsit alte patru picturi ", mult mai mici decât prima, care are 35 cm 2, a spus Hakvaag. "Erau trei picturi ale piticilor (Albei ca Zăpada, n.r.) şi una a lui Pinocchio", a continuat acesta. Primele trei purtau iniţialele "A.H.", cea a lui Pinocchio nu era semnată.

Hakvaag este convins că tablourile au fost pictate de Adolf Hitler.

Prima dovadă ar fi că "mulţi oameni cred că Hitler nu a mai pictat după anul 1939". Dacă cineva ar fi făcut un fals, opera cu peisajul bavarez ar fi fost datată înainte de 1940, pentru a părea mai credibilă, a spus acesta. Apoi, pentru că dictatorul "iubea acest film", " Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici". "Hitler avea propria sa copie a filmului", a spus Hakvaag, amintind că lungmetrajul animat creat de Walt Disney, proiectat pentru prima dată în 1937, este o adaptare a basmului german al fraţilor Grimm.

Hakvaag a mai spus că femeia care i-a vândut peisajul bavarez a descoperit opera în grânarul casei sale din Bavaria, regiune în care a trăit Adolf Hitler. Directorul muzeului norvegia a recunoscut, totuşi, că "este dificil să fie 100% sigur" de autenticitatea tablourilor.


Niciun comentariu: