ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 26 septembrie 2009

NEAM FACUT DE KKT IN TOATA LUMEA!! BANDA LUI SAPTE CAII SPERIE DIN NOU VESTUL!!



Italia. Şapte români au răpit o pisică, pentru recompensă!!de 20 de euro!!

De necrezut! Ai nostri conationali, plecati la munca cinstita in vest, au reusit sa o comita iara. Nu i de ajuns ca lebedele de la Viena ne - au stat in gat ataita ani si greu le am digerat. Romanasii nostri, rupti in funde de foame, au pus la cale o tampenie cum nici nu se putea mai mare. Nu faptul ca oamenii-si iubesc animalele de companie uneori mai mult decat propri copii deranjaza ci numarul mare de dobitoci angrenati in aceasta escapada de haiduci ai secolului XXI.

Mi-i si inchipui cum meticulos au pandit pisica ce isi face rondul zilnic. Au inhatat-o si in mare stil profesionist au cerut recompensa. Probabil, in creierasul lor cat o nuca sau ceapa degerata, le a aparut imaginea idilica a unui trai pe vatrai cu banii luati din marea operatiune.

Nu s deajuns mailatii sau emailatii din peninsula, nu- s de ajuns pungasii , borfasii and toate ramurile tribalnice de romulani pripasiti cu corturile prin marginea oraselor.Trebuia sa le aratam inca o data talienilor ce fund bun de tabacit avem si cat de mult ne trebui o cafteala o data la trei ore. Ca-i ciuma romaneasca in peninsula, se stie!! Mai nou e razie n cotele la gaini.! Atac armat la pungile cu pedigreee! Si un cotoi cam greu de digerat, plasat in gat, in urmatorii ani. Hai paaaaaaaa!!!!!

De la PODI relatare!

Un comentariu:

Keke spunea...

Tot ai nostri sunt si astia,de! Padure fara uscaturi nu se poate!...Dar pare-mi-se ca noi avem cam multe uscaturi!