ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 29 septembrie 2009




Cu bugetul la pielea goala. Statul nu mai are nimic de ascuns. Ce se putea fura s-a luat deja. A mai ramas de aratat poporului, un corp slabit, plin de buboaie, raios si foarte vlaguit. La cata calareala si a luat acest umil rebut , ma mir cum de mai supravietuieste.

Cred ca i in moarte clinica, tinut artificial doar pentru a mai beneficia ce i care l  calaresc ,de pensie si alocatie. Pensia de parlamentar, dar si profitul imobiliar, cu locuinta de la stat si musai un contract publicitar. Umflat rapid, dospit si cu dedicatie atribuit. Va aduceti aminte dragilor, de o lozinca a tineretii voastre comuniste ? Nici o masa fara peste !! Cred ca ceea ce ni se intampla in zilele acestea se poate numi : Nici un ministru fara un contract publicitar !! Nici un primar fara zilele orasului !!! Zile fara numar, fara numar, fara numar, evident ! Nici un oras fara borduri !!! Si tot asa…… Si unde i nene atata banet ?

Curgeau suvoaiele, candva !
Si toata lumea culegea. Se multumea cu ce i pica. Il lua, nu- l da. Un capat de ata de se putea fura si tot plecai acasa cu ceva. In special pe carca generosului stat, transformat in El Dorado al manevrelor. Treaba nu i simpla si necesita monopol. Furtul trebuie tinut sub control. De se nmultesc competitorii, vor suferi si dirijorii. Hai paaaaaaa !!!

De la PODI carteala !!!


Niciun comentariu: