ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 16 septembrie 2009

FRATELE SCHIELLE SI POALELE N VANT!!



Aventurile Caprioarei

text partial trimis de MIMOSA ALINA

A fost odata ca niciodata…si pe bune : o Caprioara.

Caprioara asta sau Capi ,cum o cunosc apropiatii, e o vietate normala, nici frumoasa nici urata, cu cativa neuroni in dotare, de gen feminin…si are o familie normala compusa atat din mama si tata cat si frate, cumnata, bunici si alte rubedenii paricopitate destul de numeroase si raspandite in intreg tinutul Romaniei, in paduri, sesuri si munti, care unde s-a aciuat mai bine cu turma lui.
Capi are si prieteni din toate soiurile: pe Xena din copilarie, pe Libra si pe Madame Hipo din studentie si alti prieteni, amici si camarazi care vor fi adusi in scena la momentul potrivit si care pana la sfarsitul povestirii se vor fi perindat, abandonat si castigat in diferite momente.

Si ea avu emotii mari de tot cand incepu capitolul asta si nu stia ce sa faca cum sa faca. Norocul ei ca nimeri intr-o ceata de OAMENI very open minded care nu uitasera ca au fost si ei odata mici… si au invatat-o sa-si deschida mintea, sa fie pasionata de job si nu sa lucreze ca sa traiasca….

Si in vremea asta Caprioara inca mai crestea. Ce ? Parca nu crestem cu totii toata viata? Unii cresc mai mult, altii mai putin, altii nu cresc deloc sau cresc stramb si uite asa ei devin ei subiectii psihoterapiei sau ai zdupului…Unii cresc atat de urat ca la maturitate ajung in punctul 0 pe scara evolutiei umane adica devin „Neoameni”.

Offf….cati Neoameni intalni Caprioara in drumurile ei….
Si in timp ce se maturiza, Caprioara stia ca trebuie sa plece in necunoscut, sa calatoreasca

Expeditia asta deja deveni fascinatia ei, un „must”, pentru ca intr-o buna zi isi lua inima-n dinti si se afunda in hatisurile intunecate ale codrilor indepartati de casa ei…..

Si ajunse intr-un loc verde, cu paduri frumoase, dar nu atat de verzi cat credea ea, cu ape curgatoare, cu locuri dragute unde ea putea sa traiasca si sa lucreze linistita.

Locul asta era populat de tot felul de oratanii: una mai interesanta ca alta si foarte „de treaba” vazului.

O lume din regnul animal si vegetal foarte bogata unde Caprioara cunoscu de toate: gaste, gaini, porci mistreti, serpi si serpisori, vulpi batrane si lupi; ursi, veverite, soricei si sobolani,cai si mimoze, roze, matragune, iedere, Flori de Nu-ma-uita, papadii si albastrele.

Si pentru ca, nu se stie din ce motiv, Caprioara are.....

CUM AUTOAREA CAPRIOAREI CEA ZBURDALNICE A PROMIS CA VA CONTINUA IN MILENIUL ACESTA CU POVESTEA, VA INVIT SA DERULATI VOI FIRUL EPIC DUPA CUM VI SE PARE ATRACTIV SI SA NE SEMNALATI SI NOUA!

Niciun comentariu: