ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 23 septembrie 2009

DEONTOLOGIA PROFESIONALA NU MA LASA, DAR CE V-AS MAI ZICEEEE!!!


mandrie nationala pe doua roti! se pune nu? sau si o pune?

Va ziceam de IETICA! Nu-i tocmai Zana Maseluta a zilelor noastre. Este mai degraba o Cenusereasa obosita, perimata de care atarna zdrentele gaurite si peticite. Sperante mai asteptam de la IETICA asta și poate o transformare spectaculoasa, poate o iesire din cocon sau o transhumanta dinspre alte meleaguri spre patria gheto-dracilor. Si un descalecat ar fi benefic.In economie, atiutudine si practici. Investitorul strategic sa nu mai calareasca genul feminin autohton, ci doar economia. Sa nu si mai rupa coastele in spaga! Deh! Ietica asta o vad mai degraba ca o gripa porcina ce se propaga rapid. Unde gaseste teren propice se instaleaza, fecundeaza si da nastere la un germen nou de homo sapiens sapiens dambovitean, unde gaseste paragina sufleteasca, curata mai ceva ca un detergent bine promovat pe piata.

As zice mai degraba IETI CA avem DI TOATIII! Comisii si comitii care evalueaza pulsul natiunii, capi si capete luminate care sugereaza ca IETICA se poate deprinde la Crucea de Piatra, decat la coltul strazii. E Balll mascat si un sotron national plin de succesuri.
Ce i drept, este IETIC sa dai spaga si sa primesti. Bonetele albe si halatelele au zis Doamne ajuta! Cand li s-a dat un os de ros! Si- un fir de leustean de pica de la lele Marioara si tot e ceva. Nu dai, primesti. Ai tot dreptul sa speri la un morcov si o talaina a doua zi sa o pui de-o tocana.

Si cand cu naduf injuri martafoii de pe la diverse palate, ti se bate obrazul! N-ai IETICA, bre!! Esti taran, toparlan si needucat!! Unde-s cei sapte ani de acasa? Noi muncim pentru tine!! Ce stii tu cum se conduce o tara?

In final, Cenusereasa aceasta pretentioasa este buna doar in dictionar. Sa si rupa fii natiunii gatul cu ea la examenul de maturitate. Ati inteles, nu? Hai, paaaaaaaaa!!!!

De la PODI zicere.

Niciun comentariu: