ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

luni, 12 octombrie 2009

CINE FURA AZI UN VOT, MAINE TI DA UN PUMN IN BOT!!!!


MULT O FOST, PUȚIN S-O DUS!!!!





Parca asa este acea vorba, nu? Sau putin o ramas! Apai daca i asa, dragii mei, faceti bine si meditati, socotiti si alegeti cu mintea. Nu cu inima sau burta plina, imediat dupa masa.


Talciocul si – a deschis portile si primii tarabagii si –au scos deja marfa la vanzare. Chilipiruri. Vi se vand la pret de nimic. Negustorii nu tin la pret. Doar sa – si atraga musterii. La ce rahaturi comercializeaza, nici nu indraznesc sa tina la pret. Sa vanda repede gargara si sa nhate potul pe termen de 5 ani. Aceasta – i socotala.




Din ce vad eu, tot flacaii formati la scoala comunista ies in fata. Inca nu au priceput ca timpul lor s-a scurs. Beizadele nomenclaturiste, ce au mancat paine alba pe timpul Impuscatului si au crescut in umbra partidului unic, ies acum in fata si ne striga noua suferinta indurata. Au nesimtirea si ipocrizia sa pozeze in raniti si isi inchipuie ca doar ei pot fi salvarea acestei biete tarisoare.


Ca ne meritam soarta, este un fapt deja devenit axiomatic pentru romani. Nu pricep de ce ne mai plangem, atata timp cat nu facem nimic, noi astia, oamenii noi, crescuti in ,,democratie,, si impanati cu idealuri si teluri inalte.


Ne razvratim si facem gargara, in fata blocului si in familie, doar cand suntem direct afectati. Altfel, scuipam in san si zicem merci ca nu am fost noi cei napastuiti. Asta pana cad cadem cu dosul in tepusa. Asa ca, deschideti bine ochii si lasati – i la vatra pe negustorii expirati!!!!


Hai paaaaaaaaaa!!!


De la PODI semnalare!!

Niciun comentariu: