ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

duminică, 4 octombrie 2009

NISTE CARNATI!!!                                             O noua comedie s-a petrecut zilele acestea. Cum alte preocupari nu au, concitadinii nostri s-au pus pe treaba si au realizat un carnat de 100m. Si nu orice carnat, ci unul de soi. Carnatul de Plescoi!!!



Zis si facut. Insa ca orice isprava demna de Cartea recordurilor, plescoienii ar avea nevoie si de ceva campanii publicitare. Ma gandesc ca poate i ajuta blonda de Plescoi, ca – i mare specialista in No more land si de cand se ocupa de praf in ochii romanilor si strainilor, fiecare catun din tara aceasta este plin de turisti straini satisfacuti care-si descarca marafetii in chimirul sau punga autohtona.


Ca suntem neam de chilipir, este stiuta treaba. Mai nou ne descoperim vocatia de pierde vara. Sau toamna. Sau orice vreti voi. Numai inspiratia nu o pierdem. Il asteptam pe doctorul din capitala cu o noua provocare pentru romanasii aflati in criza, cica. Cred ca o sa ne cam surprinda. La scaunul lui Cotrocelus cam aspira si de-un record de voturi o va pune.


Si inca ceva! Nu cred ca – i neam in lumea aceasta sa ne bata la rabdare. Suntem recordmeni absoluti si cred ca in urmatorul secol, tot cap de lista o sa ramanem!!!


Hai paaaaaaaaaa!!!!!


De la PODI cufureala!!!

Niciun comentariu: