ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 17 octombrie 2009

RELOCARE SI INSAMANTARE!! DE TOAMNA, EVIDENT!!

Ei da!!! Dupa un gest nobil al francezilor, prin care 6 zimbri au fost donati Romaniei in scopul de a repopula frumoasele peisaje alpine din zona Carpatilor Orientali, am aflat ca unul dintre frumoasele exemplare s-a imbolnavit de deces de cum a intrat in tara.



Saracul animal, cand si a dat seama pe ce meleaguri ajunge, l-a lovit stresul asa de puternic incat inima i- a cedat. Il cred si eu ca avea de ce sa si faca griji. Venit cu un scop nobil, sa dea din fund si sa inmulteasca semintia sa, a aflat probabil de dezmatul vanatoresc ce se intampla bunaoara pe la Balc. Si in loc sa vina la loc cu verdeata si sa faca turism sexual pe traseele mioritice, marele zimbru a ajuns intr – un loc in care de obicei scapa cine poate. Indiferent daca i om sau animal. Asa ca a zis pa si a incalecat pe o sa!!


Propun sa l luam pe cel mai zimbru dintre bouriii navigatori carpatini si sa l inlocuim pe sarmanul amant francez decedat cu un specimen autohton bun la insamantat si calarit. Cu mare experienta de calarie asupra institutiilor statului si a democratiei costelive din tara, el ar repopula de unul singur padurile carpatine. Doar o junica blonda de soi, din zona cu traditie Plescoi ,sa aiba la dispozitie, ca si asa o sa si piarda obiectul muncii si intr – un cincinal lucrarea i gata.


Apoi se va realiza si un turism de soi, marele vis al blondei de la turism. Punandu si carca la bataie, cei doi bovini de soi vor readuce faima Romaniei inapoi!!!!!


Vorba aceea ,, Daca trag doi boi la jug, aratura i mai adanca si cultura va fi mai de soi,, Asa o fi vorba?


Hai paaaaaaaaaaa!!! Ca plec la Bucuresti sa adun cireada!!!


De la PODI insamantare!!!!

Niciun comentariu: