ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

vineri, 2 octombrie 2009

LA ORDIN!! MISCAND DIN CURIT SI CU PRIVIREA SPRE MARELE BASADOG!!




Astazi de dimineata, in jurul orei 6 m-am pornit de acasa spre gara CFR din Craiova. O mica excursie pana in capitala pe final de saptamana. Cum am iesit din scara blocului, patrupedele de serviciu din zona sau bucurat, au dat din coada, au cersit o mangaiere si chiar m-au insotit o parte mica din drum. Asta pana cand au intrat in zona altor patrupede si eu care ii mai fericeam cu n os de ros, am devnit neinteresant pentru ei. Un mic razboi, declansat instantaneu intre cele doua bande de animalute, putea sa ma coste chiar si pe mine ruperea nadragilor. Evident, m-am implicat de partea bandei de la bloc, alungandu i pe marlani si dojenindu-i pe amfitrionii mei din scara blocului pentru atitudinea fara discernamant, cand nu si au mai recunoscut binefacatorul. Caci dumnealor, caninii, cat pe ce sa ma taxeze si pe mine ca pe un inamic.


Este o mica intamplare din marele razboi al lumii cateilor vagabonzi ce - si poate gasi asemanari in cele doua gasti de politruci ce au pornit razboiul pentru osul de ros. Dupa ce marele sef de haita(Catelus Cotrocelus) si - a consultat oracolul, mirosindu-si si lingandu-si madularul, a dat ordine gastii sa treaca la atac. In echipa completa, dupa o prealabila identificare a combatantilor( atat fetite cat si baietei), prin adulmecarea dosului, si au atacat vecinii de cartier.


Curat – murdar. Au rupt lantul iubirii si au uitat ca s-au imbarligat in public , in fata natiunii si a colegior de haita care le au dat tarcoale celor doi sefi(Bocatelus si Geonicaninos), langandu i pe la dosuri si asteptandu- si locul la marea cotaiala.

 
De ce credeti voi ca s-a rupt amorul? Cred eu ca unul dintre lideri, catel de mare rasa, se cam tot saturase sa stea capra!!!

 
Hai paaaaaaaa!!! De ce sa nu stea blondaaa?
De la PODI calareala!





Niciun comentariu: