ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

duminică, 11 octombrie 2009

DACA NU AI CERTIFICAT DE CTITOR LA CV, MIROSI A PROST!! ESTI PIERDUT PE VECIE! IADUL DE MANANCA!


PENTRU IERTAREA PACATELOR!!




O noua moda bantuie plaiurile mioritice. Alesii natiei, capete de fier incoronate de popor, s - au apucat cu mic cu mare sa devina ctitori. Dupa chipul si asemanrea unuia numit Freeee, dar nu si dupa buzunarul acestuia, a inceput marea goana dupa iertarea pacatelor prin ridicarea de lacase de cult. Mai nou si marele carmaci a facut o asemenea investitie, ca altfel nu o pot numi in cazul acestui specimen, cu speranta ca la marea judecata, Domnul va inchide ochiul asemenea lui si se va face ca nu a observat gainariile si cacanariile facute de personajul in cazua.

Cum bine le sade iqmanilor autohtoni, se pot picta in lacasul de cult alaturi de figurile ce i – au calauzit in viata. Un anume Dinel , zis Bidinel, a aratat ca se poate si a pozat in chip de mare ctitor alaturi de familia Impuscatu.

Este solutia perfecta pentru a scapa de vina. Se incearca gadilarea la talpa a divinitatii cu gandul ca aceasta poate le trece cu vederea bagatul degetului in fund si gustatul propriului rahat fin ca matasea. In cazul la care ma refer si un part puturos este perceput ca un mare parfum de fite. Asa de mult se iubesc acesti indivizi incat si Narcis pare un incepator.

Hai paaaaaaaaa! Ma duc sa mi iau o shaorma…….

De la PODI inchinare. Cu degetele incrucisate!

PS. Oare cu cine se va picta alaturi marele conducator? Daca o pune si pe buze, ca doua lauze, in tablou mai are loc si blonda de Pescoi? Sau pentru europarlamentari se fac capele speciale in Bruxelles. Nu de alta, dar fata tatei este dupa chipul si asemanarea lui. Ctitor din fire. Hai paaaaaaaaaa. Gata.

Niciun comentariu: