ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

vineri, 30 octombrie 2009

DRAGOSTEA I CA SI O RAIE, TE MANANCA DIN CALCAIE!!! DRAGOSTEA DE POPOR,, EVIDENT!!:))


Pe net??!! Un milion de poze asociate cu un milion de personalitati.Multa falsitate… Mult dezinteres..si totdeauna tendinta de a arata dezinteres fata de viata si fata de tine insuti…cateva ore pe saptamana in care te minti in fata…iti negi propria-ti viata si iti cauti refugiul intr-un vis sperand sa gasesti pe cineva care sa te completeze..,uiti pentru o ora,pentru o secunda de esecuri, de rautatea lumii din jur, de insatisfactiile de zi cu zi…de iubitul sau iubita care-ti sunt o marturie a faptului ca ai o viata insipid de monotona si ca fiecare zi nu este decat alt compromis cu tine...si atunci te refugiezi pe net intr-o lume plina de iluzii unde unii sunt mai buni decat altii incercand sa-ti ghiceasca si sa-ti alimenteze visul pana a te deziluziona cu sentimentul si sugestia ca intotdeauna tu esti de vina si ei nu.Vezi o poza, un profil si simti caldura in piept si imaginatia aseaza lucrurile asa cum ar trebui sa intre in spectrul tau de culori...te rogi ca este ceea ce pretinde ca este, ca nu este fals si ca are, macar, o etica a internetului…si incerci timid sa descoperi ceea ce poate fi un vis ce devine realitate sau de cele mai multe ori inca o lectie de viata. Dar si pentru asta trebuie curaj, mai ales dupa o dezamagire. Povestea aceasta nu este creatia mea integrala, dar este reala si la fel de reale au fost si intentiile celei care si a spus oful. Cauta pe cineva care sa o completeze sau pe cineva, macar, binevoitor, pentru care viata, in general, nu este o batalie de orgolii, ci teluri si vise comune. Cauta pe cineva care sa aiba alaturi de ea un spatiu si timp doar pentru ei....un spatiu in care nu exista distante..si un timp comprimat intr-un ,,azi''care nu e decat preludiu plin de sperante al acelui ,,maine''cand se vor putea din nou atinge...si vor deveni, si intr-un mod palpabil,NOI !!!

Hai paaaaaaa !! Aceasta i povestea !!!

De la PODI, glucoza!!!

 



Un comentariu:

ღஜღAng3l of Lov3ღஜღ spunea...

Toti vrem sa gasim acel cineva sa ne faca sa fim NOI , nu eu sau el...:) Viata e plina de surprize placute sau nu dar nu trebuie sa ne lasam doborati de nimic...