ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

sâmbătă, 24 octombrie 2009

O DAA BUCURIEI!!! TO BEEE OR NOT TO BEEEEE!!!!!

Bogati sau saraci, parlamentarii sunt egali cu poporul in fata mortii. Cam asa este. Numai ca pana sa dea coltul, se cam lafaie pe banul public, fac ceafa groasa si gusa mare!! Plus cateva casute, vilute de vacanta pentru beizadele, nescaiva conturi grase si ceva actiuni puse la ciorap loco sau in tara cantoanelor.

Cam aceasta i diferenta intre cele doua categorii de vietuitori. Probabil sfintenia se obtine cu burta goala, abstinenta, sobrietate si recitare de versete pentru un loc in Rai. Investesti cat te misti in mantuire si castigi in lumea de apoi. Putini dintre noi sunt care vor primi mantuirea prin prisma propriilor eforturi. Restul muritorilor suntem la mana Fiului Domnului. Inclusiv iubitii nostri parlamentari. Numai ca ei o sa aiba pretentia sa stea in fata si la Judecata de Apoi, dupa rangul si demnitatile avute in aceasta viata.

Ca sunt in Parlament numai dobitoci, este si vina noastra. Ii injuram, ne minunam ca nu fac nimic toata ziua, visam la cantina saracilor parlamentari, dar uitam cam repede ca acesti indivizi au fost alesii nostri. Va place sau nu, poporul s-a exprimat, desi o mare parte i idiot, needucat, slab alfabetizat si rupt in cur de foame. Sa nu incercati sa le gasiti cumva o vina pentru ca sunt un produs suta la suta al unui sistem falimentar si uneori o litra de ulei sau o kila de zahar conteaza pentru viata lor de zi cu zi mai mult decat un dobitoc ce va fi trimis in Parlament si oricum stiu ca nu va face nimic pentru ei.

Nu in numarul de parlamentari sta esenta bunastarii unui stat ci in calitatea umana si profesionala a acestora. Degeaba incearca marele carmaci sa reduca numarul. Efectul va fi acelasi. Sare in ochii romanilor si o noua sau veche gasca trimisa in Parlamentul unicameral la furat. Daca i asa ahtiat dupa Referendum si vrea musai sa cheltuiasca si alti bani publici pe asta, ii dau un sfat. Bre marinare, nu ti trebuie Referendum. Este de ajuns sa maresti granitele colegiilor electorale si numarul de persone ce pot fi reprezentate de un ales si ai eliminat problema. Mai mediteaza si mai ceteste ceva Almanahe, ca poate ti vine gandul bun. Hai paaaaaaaa!!! Ca v-am votat/te-am votat degeaba!!!

De la PODI mictiune!!!

Niciun comentariu: