ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

luni, 26 octombrie 2009

LA CONTACT IN AUTOBUZ!!! PULPA LANGA PULPA!!!DAR A CUI PULPA?!!!DE BABUSKA SAU DE PUSTOAICA?

Azi am inceput ziua in forta. Cu o cafeluta tare gustoasa si vocea lui Sharon den Adel. Nu ma injurati! nu am cazut in depresie, nici obsesiv nu sunt, insa imi place mult cum glasuieste aceasta domnita scandinava.


Cu rucsacul in spate, glont am pornit spre statia de autobuz unde am gasit o mica ceata de pusti si pustoaice din bloc. Da, pustoaice, alea micile, care mi dadeau saru mana mai acum doi ani, transformate in nubile aratoase si sexy!!Cochete, rujate si lasand in urma lor un parfum ametitor, asa sunt vecinoasele mele. Imi aduc aminte de niste versuri de la Timpuri noi vis a vis de vecine si ma gandesc ca daca timpul meu poate s-a dus:)), al meu fratelo nu va avea liniste in urmatorii ani.

Cred ca fiecare din voi, ce locuiti in zone cu popor mult, ati avut dilema aceasta dimineata. In ce mijloc de transport sa urci pentru a nu ajunge strivit la destinatie si cu hainele smulse de pe tine din cauza inghesuielii. Mare dilema. Sa merg cu 2R si sa stau inghesuit langa un proletar ce merge la uzina sau sa mi incerc mana in autobuzul 1 alaturi de tineretul ce merge la scoala ? Evident, am ales varianta a doua. Sa nu va ganditi la tampenii, ca m –am ghidat dupa o anumita ratiune. Daca proletarii sunt cu plasuta dupa ei, cu papornita sau geanta, scolareii si scolaritele, vecinoasele, au doar un caiet universal sau o mica posetuta si in concluzie aglomeratia nu i chiar asa de periculoasa.

Asa ca, alaturi de realitatea zilei, m-a fulgerat si nostalgia adolescentei, a vietii fara prea mari griji si a preocuparilor fara prea multa consistenta. In caz ca nu va mai aduceti bine aminte, de anii de liceu, la ora 7 fix trecute, urcati intr – un autobuz si pe data vi se va duce ceata.

Hai paaaaaaaa!!! Ca mi a picat bine aglomeratia!!!

De la PODI inghesuiala!!!



Niciun comentariu: