ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

marți, 20 octombrie 2009

DACA PLOUA, LIBERTATEA, EGALITATEA, FRATERNITATEA SE TOPESTE LA ROMANI!!!

Am sa va spun o poveste. S- a petrecut la 1848 la Iasi. Intelectualii moldovenii, cu puternice simtaminte nationale si patriotice, si au dat intalnire pentru a declansa o Revolutie. V – ati prins. Un tel admirabil si in ton cu moda vremii. Intalniti la hotelul Petersburg si dupa ce au lansat un manifest programatic, ai nostri bravi revolutionari au plecat acasa. Va intrebati de ce? Ei bine, pentru ca afara ploua!!!! Ce concluzie sa tragem noi din acest fapt? Ca pe vreme urata, romanii nu fac Revolutii!!!! Vor sa fie lasati in pace. Umezeala dauneaza grav sanatatii.



Este o poveste adevarata, tragica si care defineste caracterul unui popor. Cred, ca si daca in aceasta tara ar veni si cel mai diabolic dictator, ar renunta rapid sa conduca un asemenea popor. Ar abandona. S ar preda si ar fugi unde ar vedea cu ochii. Un popor ce nu se poate solidariza, un popor needucat, un popor fara esenta civica, este sortit esecului!!!


Hai paaaaaaaaa!!! Ca v – am istorisit realitatea!!!


De la PODI rasculare!!!

Niciun comentariu: