ROMANIA!!!! MARELE MEU UNIVERS!!?!!!:))

MAI ANIMALELOR!!!GAOZARILOR!! TARA LUI ALMANAHE!! CARE ESTE!!!! PAC!!PAC!!!! PASARICA!!,,CIGANGA PUTITA,,!! CIURUITILOR!!! V-AM FACUT SI LA ALEGERILE ASTEA!!!!!

miercuri, 14 octombrie 2009

ZIUA BABUINILOR!!! MARELE TURNEU FINAL!!!

ARMATA BABUINILOR CU CURUL ROSU!!!!







V – ati prins. Culoarea gruparii de babuini damboviteni vine direct de la popnet. Un roshu aprins si un caracter coleric pentru aceasta clasa de mamifere.


Cu o larga raspandire in spatiul carpato - danubiano – pontic, dupa ce Macacul de la Scornicesti a fost ciuruit, aceasta specie s-a proliferat rapid, reusind in cativa ani sa controleze intreaga societate. Condusa de un lider de soi, marea armie a babuinilor, inarmata cu rangi, bastoane si casti de mineri, a calcat pe cap, gat, piept, etc mugurul democratic si aspiratia la un trai decent, ce abia inflorise. Mai animalelor!!


Apoi, sistematic a atacat resursele strategice ale tarii, politizind toate institutiile si promovand in aparatul de stat noii babuini ce tocmai isi terminasera stagiul de utecist. Au fost vremuri grele pentru restul neamurilor de mimute, vietuitoare alaturi de hoarda de babuini.


Si ca in orice clan de babuini, la un moment dat un mascul in forta se razvrateste impotriva batranului tatuc rosu si creaza un nou trib de primate. Trib ce se va tine mereu de sutana confratilor, desi la prima vedere a tunat si fulgerat ca este vorba de un nou tip de babuin. Babuinul democratic. Insa, cum sangele apa nu se face, mijloacele de actiune si obiceiurile tinerilor cu curul rosu isi gasesc deprinderi tot in vechea filiatie.


Cu doua triburi de maimute si doi lideri de necontestat, babuinii au inceput sa se intreaca si sa si dispute sorgintea socialist comunista. Cine i mai socialist dintre maimute? Cine i mai babuin dintre ei.


Si inca un puci se petrecu in partidul babuinilor batrani si preferatul tatucului(babuinul cu patru case) si insusi tatucul rosu se vazu indepartat de un babuin cam prostanac. Babuin care trecu imediat la atac si la gatul celuilalt babuin democrat sari. Si dupa cativa ani de paruiala, zgarieturi, muscaturi si ocara in public, am asistat la o mica partida de amor intre cei doi sefi mai tineri, fosti utecisti. Si cum dragostea este cu nabadai, amorul s-a risipit si babuinul prostanac pare ca l – a incalecat pe babuinul democrat.


Si cum povestea noastra a ajuns la zi, ma gandesc ca aceste ,,succesuri,, repurtate de catre babuinul prostanac se datoreaza in special unui mare sef tribalnic babuin , Care Este sfatuitor de taina. Si l mai strange cu usa dn cand in cand pe prostanac.


Cum caii mei sa te voteze o tara intreaga, mai prostanacule, cand faci misto de noi cu Care Este, parintele almanahelor si regele neancoronat al conjugarilor?


De esti tu MARE PROSTANAC mai luminat, iti dau un gand: pe Almanahe trimite l la invatat si te inconjoara de un sfat adevarat daca vei vrea sa ajungi tu mare sef de stat!!!

Hai paaaaaaaa!! Ca ti am vorbit degeaba!!!!

De la PODI maimutareala!!

Niciun comentariu: